• Haberler
  • Gündem
  • Çevre Hizmetleri Birliği toplanacak – Kocatepe Gazetesi

Çevre Hizmetleri Birliği toplanacak – Kocatepe Gazetesi

2015 Yılı Birlik Kesin Hesabının da görüşüleceği toplantıda 2015 yılı Faaliyet Raporu oylanacak. Çevre Haftası'nda Atık Pil Toplama Kampanyasında dereceye giren okullara verilecek ödüllerin görüşülerek, karara bağlanacağı toplantıda 2015 yılı Birlik Kesin Hesabı ve Dinar ve Çevresi Sürdürülebilir Belediyeler Birliğinin üyelik sorumluluklarını yerine getirmediğinden Birlik üyeliğinden çıkartılması hususu görüşülerek, karara bağlanacak.Birliğe üye belediyeler ve İl [&hellip]

2015 Yılı Birlik Kesin Hesabının da görüşüleceği toplantıda 2015 yılı Faaliyet Raporu oylanacak. Çevre Haftası’nda Atık Pil Toplama Kampanyasında dereceye giren okullara verilecek ödüllerin görüşülerek, karara bağlanacağı toplantıda 2015 yılı Birlik Kesin Hesabı ve Dinar ve Çevresi Sürdürülebilir Belediyeler Birliğinin üyelik sorumluluklarını yerine getirmediğinden Birlik üyeliğinden çıkartılması hususu görüşülerek, karara bağlanacak.
Birliğe üye belediyeler ve İl Özel İdaresi’nin çöpün içerisindeki kül oranının azaltılması amacıyla poşetli çöp toplama sistemine geçilmesi hususunun görüşülerek, tavsiye kararının alınması görüşülecek. Zafer Kalkınma Ajansı “Sürdürülebilir Çevre Altyapı Mali Destek Programına” proje hazırlanması hususunun da görüşüleceği toplantı, Birliğe üye Belediyelerin ve İl Özel İdaresi’nin ihtiyaçları olduğunda kullanılmak üzere 1 adet ağaç sökme makinesinin alımı hususunun görüşülmesiyle sona erecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme