• Haberler
  • Spor
  • Çevre Haftası için kano yarışları yapıldı

Çevre Haftası için kano yarışları yapıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü katkılarıyla gerçekleştirilen, Çevrecilik Haftası Kano Birinciliği müsabakaları tamamlandı   Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın bu yıl “Sıfır Atık” teması ile ortaya koyduğu Türkiye Çevre Haftası 81 ilde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu kapsamda Afyonkarahisar'da Kano Birinciliği müsabakası düzenlendi. Kano karşılaşmalarında yıldız [&hellip]

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü katkılarıyla gerçekleştirilen, Çevrecilik Haftası Kano Birinciliği müsabakaları tamamlandı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın bu yıl “Sıfır Atık” teması ile ortaya koyduğu Türkiye Çevre Haftası 81 ilde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu kapsamda Afyonkarahisar’da Kano Birinciliği müsabakası düzenlendi. Kano karşılaşmalarında yıldız erkeklerde Orhan Üçok, yıldız kadınlarda Sultan Sude Avşar, minik erkeklerde Jerfi Doğruer, mini minik kızlarda Zeynep Lüle, mini minik genel kategoride ise Eren Sert birinci oldu.
Karşılaşmalarda dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mustafa Oruç, Spor Hizmetleri Müdür Vekili Yılmaz Erşen ve Müdür Yardımcısı Mustafa Bilgin, Kano İl Temsilcisi Ümit Tercan tarafından verildi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de müsabakalara sağladıkları katkılardan dolayı Kano İl Temsilciliğine, kano antrenörüne, hakemlere ve katılımcılara teşekkür etti.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme