Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çevre Dostu ödülü Afyon’un oldu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Su ve Çevre Derneği’nce oluşturulan bilim kurulu, çevreyi koruma adına hayata geçirdiği yatırımlar dolayısıyla, Afyonkarahisar Belediyesi’ni “Çevre Dostu Vizyoner Projeler” ödülüne layık gördü

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ankara’da bu yıl altıncısı düzenlenen Su Teknolojileri Fuarı’na (SUTEK) katıldı. Bu yıl 6’ıncısı gerçekleştirilen Su ve Çevre Ödülleri’nde yerel yönetimler tarafından Su ve Çevre alanlarında yapılan yatırımların değerlendirildi. SUTEK Fuarı’nda Büyükşehir Belediyeleri, il, ilçe belediyeleri ile sular idareleri ayrı kategorilerde yarıştı.
STANDLARI İNCELEDİ
Ankara Hacettepe Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen törenle Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, ödülü AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu eski Genel Başkan Yardımcısı, Hak-İş Sendikaları Konfederasyonu Hizmet İş Sendikası Kurucu Onursal Başkanı Hüseyin Tanrıverdi’nin elinden aldı. Başkan Zeybek, Afyonkarahisar Belediyesi olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Su ve Çevre Derneği’nce oluşturulan bilim kurulunca böylesi anlamlı bir ödüle layık görülmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek emeği geçenleri tebrik etti.
Düzenlenen konferansta ise su farkındalığının kazandırılması noktasındaki çalışmalar izlendi ve bu konudaki çalışmaların geliştirilmesi, uygulanması ve sürdürülmesi çok yönlü olarak masaya yatırıldı. Ödül töreni sonrası bir konuşma yapan Başkan Zeybek, konuklara önce Afyonkarahisarla ilgili bilgi verdi, daha sonra Afyonkarahisar Belediyesi’nin çevre yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.