Çetinsaya AKÜ Hastanesi’ni ziyaret etti

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ev sahipliğinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından düzenlenen “Tıp ve Sağlık Bilimlerinde Öncelikli Sorunlar ve Çözüm Önerileri Çalıştayı”, 8-9 Mart 2013 tarihlerinde Afyonkarahisar İkbal Termal Otel’de gerçekleştirildi. Çalıştayın ardından YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya ve beraberindeki heyet, Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak’ın eşliğinde Afyonkarahisar’ın önemli tarihi, kültürel ve turistik mekânları [&hellip]

Çetinsaya AKÜ Hastanesi'ni ziyaret etti

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ev sahipliğinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından düzenlenen “Tıp ve Sağlık Bilimlerinde Öncelikli Sorunlar ve Çözüm Önerileri Çalıştayı”, 8-9 Mart 2013 tarihlerinde Afyonkarahisar İkbal Termal Otel’de gerçekleştirildi.

Çalıştayın ardından YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya ve beraberindeki heyet, Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak’ın eşliğinde Afyonkarahisar’ın önemli tarihi, kültürel ve turistik mekânları (Ulu Camii, Şehitoğlu Konağı, Millet Hamamı, Mevlevi Camii ve Sultan Divani Müzesi, Arkeoloji Müzesi) ile AKÜ Acil Yardım ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme