• Haberler
  • Genel
  • Çetinkaya’yı kurban keserek karşıladılar – Kocatepe Gazetesi

Çetinkaya’yı kurban keserek karşıladılar – Kocatepe Gazetesi

Birinci Küçük Sanayi Sitesi esnafı MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya için kurban kesti ESNAFTAN HAYIR DUASIMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Birinci Küçük Sanayi Sitesi esnafı tarafından kurban kesilerek karşılandı. Yapılan duanın ardından kurbanın kanı esnaf tarafından Çetinkaya’nın alnına sürüldü.ÖNERİ VE İSTEKLERİ DİNLEDİEsnaf ziyaretlerine [&hellip]

Çetinkaya'yı kurban keserek karşıladılar

Birinci Küçük Sanayi Sitesi esnafı MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya için kurban kesti

ESNAFTAN HAYIR DUASI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Birinci Küçük Sanayi Sitesi esnafı tarafından kurban kesilerek karşılandı. Yapılan duanın ardından kurbanın kanı esnaf tarafından Çetinkaya’nın alnına sürüldü.
ÖNERİ VE İSTEKLERİ DİNLEDİ
Esnaf ziyaretlerine devam eden Çetinkaya sanayi esnafının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Sanayi sitesinde bulunan esnaflarla tek tek selamlaşıp, bir süre sohbet ettikten sonra, bir istekleri olup olmadığını soran Çetinkaya esnafın öneri ve isteklerini not aldı.
Küçük esnafın ekonminin can damarı olduğunu ve istihdamın sağlanmasında önemli rol oynadığının altı çizen Çetinkaya, “Vatandaşlarımızın ve esnafımızın istek ve beklentileri doğrultusunda kendimize bir yol haritası çiziyoruz. Bugün olduğu gibi yarın da esnafımızla istişare içinde olacağız. Her zaman söylediğim gibi ben değil, biz olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sanayi esnafımızın zor şartlar altında çalıştığını bilincindeyiz” dedi.
ESNAFIN DERDİNİ BİLEN ADAY
Çetinkaya’nın sanayi esnafının derdini bildiğini dile getiren sanayi esnafı, “Çoğu zaman siftahsız kepenk kapatıyoruz. Bu büyük bir sorun ancak sesimizi duyan yok. Konunun muhatabı kişiler sorunlarımızla yeterince ilgilenmiyorlar. Çetinkaya bir hafta içerisinde ikinci kez sanayi sitesini ziyaret etti” şeklinde konuştular.
Çetinkaya’ya ziyaretlerinde MHP İl Başkanı Aziz Aslan, MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ve partiler eşlik ettiler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme