• Haberler
  • Genel
  • Çetinkaya’dan taziye ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Çetinkaya’dan taziye ziyareti – Kocatepe Gazetesi

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya Saadet Partisi’ne taziye ziyaretinde bulundu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinyakaya, MHP İl Başkanı Aziz Aslan, Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ve partililer geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Saadet Partisi (SP) eski İl Başkanlarından ve SP İl Müfettişi Celal Altın’ın vefatı nedeniyle SP’ye taziye ziyaretinde [&hellip]

Çetinkaya'dan taziye ziyareti

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya Saadet Partisi’ne taziye ziyaretinde bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinyakaya, MHP İl Başkanı Aziz Aslan, Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ve partililer geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Saadet Partisi (SP) eski İl Başkanlarından ve SP İl Müfettişi Celal Altın’ın vefatı nedeniyle SP’ye taziye ziyaretinde bulundu.
Celal Altın’ın vefatından büyük üzüntü duyduklarını dile getiren Çetinkaya, “Allah gani gani rahmet eylesin Celal ağabey gibi saygılı, beyefendi bir insandan bir çok şey öğrendik. Merhum Celal Altın, SP İl Başkanlığı döneminde de seviyeli siyaset anlayışı ile tüm kesimlerin takdirini toplamıştır”dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SP İl Başkanı Adnan Şenel ise, geçtiğimiz günlerde MHP’nin İstanbul Esenyurt seçim bürosuna yapılan silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız’a Allah’tan rahmet diledi. Ziyaret karşılıklı yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme