Çetinkaya, vatandaşlara çorba ikram etti

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, sabah işe gitmek için otobüs duraklarında bekleyen Afyonkarahisarlı vatandaşlara çorba dağıttı 5 AYRI NOKTADA DAĞITILDIMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisar'da özellikle sabah saatlerinde işçilerin yoğun olduğu 5 ayrı noktada çorba dağıttı. Sabah mesaisine gitmek için servis yada dolmuş bekleyen vatandaşlar çorba ikramı karşısında [&hellip]

Çetinkaya, vatandaşlara çorba ikram etti

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, sabah işe gitmek için otobüs duraklarında bekleyen Afyonkarahisarlı vatandaşlara çorba dağıttı

5 AYRI NOKTADA DAĞITILDI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisar’da özellikle sabah saatlerinde işçilerin yoğun olduğu 5 ayrı noktada çorba dağıttı. Sabah mesaisine gitmek için servis yada dolmuş bekleyen vatandaşlar çorba ikramı karşısında önce şaşırdılar. Afyonkarahisar’da 5 ayrı nokta ikram edilen çorba vatandaşların yoğun ilgisini gördü.
UYGULAMA AFYONKARAHİSAR’DA KALICI OLACAK
Afyonkarahisarlıların kendisini göreve layık görmeleri halinde bu uygulamanın devam edeceğini belirten MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, “İşçilerimiz özellikle kışın sabah saatlerinde işlerine giderken çok üşüyorlar bizde nacizane yaptığımız çorba ikramı ile onları memnun etmek istedik. Maliye Kavşağı Organize Sanayi Bölgesi’nde akşama kadar mesai yapan çalışan, muhtemelen de çoğunluğu asgari ücretle geçinen vatandaşların işlerine gitmek için servis araçlarını bekledikleri bir yer. Malum kış ayındayız, havalar soğuk. İnşallah adaylığımı süresinde bu şekilde onlara sabahları hiç olmazsa içlerini ısıtabilir miyiz, onlara bir sıcaklık verebilir miyiz, çünkü bir çoğunun vakit itibari ile belki kahvaltı bile yapamadıklarını biliyoruz, bu niyetle de çorba dağıttık. Böyle bir niyetimiz var. İnşallah 1 Nisan’dan sonra daha profesyonel bir şekilde bu uygulamamız devam edecek. Adaylığımız süresince de bu ve 4 bölgede daha işçilerimize ve vatandaşlarımıza sıcak çorba ikram edeceğiz. Bu hizmet 1 Nisan’dan sonra inşallah kalıcı olarak devam edecek” ifadelerini kullandı.
ÇETİNKAYA’YA İLGİ
HER GEÇEN GÜN ARTIYOR
MHP İl Başkanı Aziz Aslan ise Fatih Çetinkaya’ya Afyonkarahisar halkının ilgisinin her geçen gün arttığını belirtirken, daha önceki dönemlerde böyle bir uygulamanın olmadığını bu ve buna benzer uygulamaların devam edeceğini söyledi. MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, MHP İl Başkanı Aslan, MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol ve partililer birlikte vatandaşlara bardaklarda çorba ikram etti.
VATANDAŞ ODAKLI UYGULAMA
Çorba dağıtımından büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar ise, “Sabah saatlerinde işimize gitmek için servis yada dolmuş bekliyoruz. Haliyle işe yetişmek için kahvaltı yapmadan evimizden çıkıyoruz. Bir çok kişi gibi simit yada poğaça alıp iş yerinde mesai arasında atıştırıyoruz. Afyonkarahisar’da vatandaş odaklı böyle bir uygulama yapan Fatih Çetinkaya’ya teşekkür ediyoruz.” dediler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme