• Haberler
  • Genel
  • Çetinkaya: Toplumun tüm kesimleri ile biraraya geliyoruz

Çetinkaya: Toplumun tüm kesimleri ile biraraya geliyoruz

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, protokol ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Çetinkaya, toplumun tüm kesimleri ile biraya geldiklerini söyledi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, Halk Sağlığı Müdürü Lütfi Akgün’ü makamlarında [&hellip]

Çetinkaya: Toplumun tüm kesimleri ile biraraya geliyoruz

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, protokol ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Çetinkaya, toplumun tüm kesimleri ile biraya geldiklerini söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, Halk Sağlığı Müdürü Lütfi Akgün’ü makamlarında ziyaret etti.
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ile makamında görüşen MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya’ya ziyaretinde MHP İl Başkanı Aziz Aslan, MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, MHP Kadın Kolları Başkanı Av. Gönül Ar Güngör ve MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çiftçi eşlik etti.
“SEÇİMLERİN HUZUR İÇİNDE GEÇECEĞİNE İNANIYORUZ”
Kendilerini makamına kabul etme nezaketi gösterdiği için Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür eden ve parti faaliyetleri hakkında bilgiler veren MHP İl Başkanı Aziz Aslan, “Sayın Valimiz sayesinde önümüzdeki dönemde yapılacak olan seçimlerin, bundan önceki seçimlerde olduğu gibi huzur içinde geçeceğine inanıyorum. Bu anlamda şahsım ve partim adına Sayın Valimize teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.
“SEÇİMLER DEMOKRASİNİN ÖRNEĞİ”
Vali Balkanlıoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerin güzel bir demokrasi örneği olacağına inandığını belirtti. Vali Balkanlıoğlu, “Seçilecek insanlar için seçimle gelmenin ayrıcalığı olduğu gibi, vatandaş için de sandık büyük bir nimettir. Seçim ülkemizde en güzel bir demokrasi örneğidir. Ülkemizde demokrasinin ne kadar düzenli bir sistem içerisinde işlediği gözler önündedir. Bizler de demokrasinin gereği olan seçimlerde, Afyonkarahisar Valiliği olarak gerekli tedbirleri alacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Mart ayında yapılacak olan yerel yönetim seçimlerinin ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
GARNİZON KOMUTANI’NA ZİYARET
Fatih Çetinkaya daha sonra Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez’i makamında ziyaret etti. Çetinkaya, Tuğgeneral Gülmez’e de çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Çetinkaya’ya çalışmalarında başarılar diledi.
“AFYON’A VE TÜRKİYE’YE
HAYIRLAR GETİRSİN”
İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yeminici ve Halk Sağlığı Müdürü Lütfi Akgün’ü de ziyaret eden Fatih Çetinkaya ve beraberindekiler çalışmaları hakkında Yemenici ve Akgün’ü bilgilendirdiler. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaretlerde seçimlerin Afyonkarahisar ve Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulunuldu.
MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, gün içerisinde Radyo Tek’te Mahmut Doğu’nun konuğu olurken, öğrenci yurtları ve belde ziyaretlerini de sürdürdü. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme