Çetinkaya Pazar esnafını ziyaret etti

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, pazar esnafını ziyaret etti Esnaf ve vatandaşlarla sık sık biraraya gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya seçim çalışmaları kapsamında dünde Uydukent’te kurulan semt pazarı esnafını ziyaret etti.“AFYONLU ELİNİ UZATTIĞINDA TUTTABİLECEĞİ BİR BELEDİYESİ OLACAK”Pazar esnafının istek ve taleplerini dileyen MHP Belediye Başkan Adayı Fatih [&hellip]

Çetinkaya Pazar esnafını ziyaret etti

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, pazar esnafını ziyaret etti

Esnaf ve vatandaşlarla sık sık biraraya gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya seçim çalışmaları kapsamında dünde Uydukent’te kurulan semt pazarı esnafını ziyaret etti.
“AFYONLU ELİNİ UZATTIĞINDA
TUTTABİLECEĞİ BİR BELEDİYESİ OLACAK”
Pazar esnafının istek ve taleplerini dileyen MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, “Afyonkarahisar halkının oyları ile göreve geldiğimiz gün ben değil biz olacağız. Hem adaylık hem de görev süremizde hep çalışacağız. Çok çalışacağız. Geleceğimizi planlayıp bir taraftan uygulayacağız. Özellikle acil eylem planı, orta vadeli yatırım planı, uzun vadeli kalkınma planlarını halkımızla birlikte planlayacağız. Siyasetçilerden daha önce duyduğunuz sözler var. Biz kararlarımızı alırken bilgi ve veri toplamak adına mahalle danışma meclisleri kuracağız. Bu meclislerin üzerinde bunların toplandığı bir danışma meclisi olacak. Ancak mahalleler ve tüm çalışma alanlarımızla ilgili kararlarımızı bu meclislerin bizlere önerip kararlaştırdıkları karardan sonra Belediye’nin yetkili organlarında karara bağlayacağız. Böylelikle insanların kendi kendilerini yönetmelerini sağlayacağız. Afyonkarahisar halkının elini uzattığında tutabileceği bir Belediyesi olacak” diye konuştu.
PARSAK’TA EŞLİK ETTİ
Fatih Çetinkaya’ya pazar esnafı ziyaretinde MHP Merkez Yüretme Kurulu (MYK) üyesi Avukat Mehmet Parsak’ta eşlik etti. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel seçimlerinde başarılı olacaklarına dair inancın tam olduğunu söyleyen Parsak, “30 Mart 2014 tarihinden sonra da bu memleketin son dönemde üretilebilecek en güzel hizmetleri, memleketimizin insanından aldığımız destekle tespit ettiğimiz ihtiyaçları ve bundan doğan azimle Allah yolundan hiç ayrılmadan, harama uçkur çözmeden hiçbir kursaktan bunu geçirmeden ihtiyaç olan herşeyi yerine getirerek, 5 yıl süre ile bu kutlu mücadeleyi devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.
PAZAR ESNAFINDAN
ÇETİNKAYA’YA DESTEK
MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya’nın kendilerini ziyaret etmesinden memnuniyet duyduklarını dile getiren pazar esnafı ise, pazarcı esnafının ekonominin mutfağı olduğunu ve Belediye’nin esnafın önünü açacak projelere imza atması gerektiğini söylediler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme