• Haberler
  • Genel
  • Çetinkaya 'Mezuniyet' tartışmasına son noktayı koydu

Çetinkaya 'Mezuniyet' tartışmasına son noktayı koydu

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya'nın hakkında, takma bir isimle Facebook üzerinden başlatılan 'Mezuniyet' tartışmasına, Çetinkaya’dan cevap geldi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya hakkında ortaya atılan 'Üniversite mezunu olmadığı halde üniversite mezunu gibi ilan veriyor' iddialarına cevap verdi.“HEM KOMİK HEM CAHİLCE”İddialara sosyal medyadan cevap veren Çetinkaya, şartlar ne olursa [&hellip]

Çetinkaya “Mezuniyet” tartışmasına son noktayı koydu

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya’nın hakkında, takma bir isimle Facebook üzerinden başlatılan “Mezuniyet” tartışmasına, Çetinkaya’dan cevap geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya hakkında ortaya atılan “Üniversite mezunu olmadığı halde üniversite mezunu gibi ilan veriyor” iddialarına cevap verdi.
“HEM KOMİK HEM CAHİLCE”
İddialara sosyal medyadan cevap veren Çetinkaya, şartlar ne olursa olsun asla yalan söylemediklerini ifade etti. Afyonkarahisar’da özellikle siyaset arenasında bazı kavramların yanlış bilinip değerlendirildiğini kaydeden Çetinkaya, “Son günlerde halkımızın teveccühü ve tespitleriyle alakalı çalışmaları tüm hızıyla yürütürken, üzülerek öğrendim ki yine hem komik hemde cahilhane bir takım iddalara muhatap kılınmışız. Bizler biliriz ve biliyoruz ki talip olduğumuz ve kutsal bildiğimiz bu görevde daha nice suizan eseri fitne galebe gelecektir.Şartlar ne olursa olsun asla yalan söylemedik ve söylemeyeceğiz. Asla da bu tür fitneye müsade etmeyeceğiz. Hatta fitneye sebep olanlara bile hüsnü-zan gözlüğüyle bakacağız. Bizlerden gayri ahlaki, nezaket dışı bir eylem ve söz sadır olmayacaktır. Bu vesileyle tüm gönüldaşlarımı da bu noktada hassas olmaya davet ediyorum” dedi.
“BÖLÜMÜM KENT YÖNETİMİ”
Bilbordlarda ve sosyal paylaşım sitelerinde isminin yanına ‘Kent Bilimci’ yazılmasının bir takım insanları rahatsız ettiğini ifade eden Çetinkaya, “Bilbordlarda ve sosyal paylaşım da ismimin yanına ‘Kent Bilimci’ yazılması anlıyorum ki bir takım insanları rahatsız etmiş. Bu ifade çalışma arkadaşlarım tarafından gelişigüzel yazılmış bir ifade değildir. Sosyal medyada paylaştığım belgedede görüleceği üzere Yüksek lisans düzeyinde eğitim almaktayım. Bölümüm Kent Yönetimi. Yani kentle ilgili bilim faaliyeti yürütmekteyim. Bunun ünvan karşılığı kent bilimcidir. Bir bilimi icra edene bilimci denir. Ben hem teorik hem pratik olarak şu an itibariyle bu bilimi icra etmekteyim. Bu güne kadarda hiçbir yerde yazılı veya sözlü farklı bir ifade kullanmadık. Dün olduğu gibi bu günde ve sonrasında dürüstlüğümüzden asla taviz vermeyeceğiz. Özellikle klavye şövalyelerine, ve gönül dostlarıma ifade etme gereği hasıl oldu. Allah’a emanet olunuz. Zira O emaneti zayii etmez” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme