• Haberler
  • Genel
  • Çetinkaya iddiasını koruyor – Kocatepe Gazetesi

Çetinkaya iddiasını koruyor – Kocatepe Gazetesi

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, 1 Nisan 2014 tarihinden itibaren uluslararası sermayenin esnaf üzerine çöreklenemeyeceğini iddia etti Bakkallar Odası Genel Kurulu'nda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Baş-kan Adayı Fatih Çetinkaya, toplumsal hayatta eksikliği çekilen ilaç gibi arananın liyakat olduğunu belirtti.EN AZ 600 AİLE İŞSİZ Çetinkaya, bir Belediye Başkanı’nın uluslararası sermaye tarafından [&hellip]

Çetinkaya iddiasını koruyor

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, 1 Nisan 2014 tarihinden itibaren uluslararası sermayenin esnaf üzerine çöreklenemeyeceğini iddia etti

Bakkallar Odası Genel Kurulu’nda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Baş-kan Adayı Fatih Çetinkaya, toplumsal hayatta eksikliği çekilen ilaç gibi arananın liyakat olduğunu belirtti.
EN AZ 600 AİLE İŞSİZ
Çetinkaya, bir Belediye Başkanı’nın uluslararası sermaye tarafından şehrinde açılan işyeri için ben bir şey yapamıyorum ifadesinin açık bir liyakatsizlik örneği olduğunu kaydetti. Bu tür şeyleri açıklamaktan geri durmayacağını söyleyen Çetinkaya; “1600 bakkaldan 600 tanesinin kapanması demek 600 ailenin işsiz kalması demektir. Büyük mağazalarda ailecek yapılan alışverişler sonucu yüklenilen kredi kartları icra takiplerine neden olur. Kurdele kesilen törenlerle açılan icra dairelerine yenileri eklenir. Alışveriş kültürümüzün bizi kötüye götürdüğü görülmektedir. Büyük mağazalarda çocuk sevgisi bile paraya dönüştürülüyor. Bir kenarda çocuk standı kuruluyor. Çocuklarda yaşadıkları küçük güzel anların tekrarı için buralara sıkça gitmek istiyor.” dedi.
AT SAHİBİNE GÖRE KİŞNER
Center’ın kelime olarak mahalle bakkalında satılan herşeyin bir raf üzerinde satılan sistem anlamına geldiğini belirten Çetinkaya şöyle konuştu: “Bunu uluslararası sermayesi olan güçler yapıyor. Biz onlardan rahatsızız. 1 Nisan’dan sonra onlar benim esnafımın üzerine çöreklenemeyecekler. Ben bunu iddia ediyorum. At sahibine göre kişner. 650 Bin nüfusluk Eskişehir’de 7 adet AVM olması Afyon’da kapitalist sermayeye teslim olduğunun delilidir. Çünkü bizim ilimiz 187 bin nüfusludur. Kaç sosyal proje yapıldı. Afyon sokaklarında 5 yıldır bir tehlike var. Sokaklarda esrar çeken çocuklar görülmüyor mu? Hangi sosyal proje ve rehabilitasyon merkezi düşünceniz olmadı mı?” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme