• Haberler
  • Genel
  • Çetinkaya: Hırsızlardan hesap soracağız – Kocatepe Gazetesi

Çetinkaya: Hırsızlardan hesap soracağız – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Fatih Çetinkaya seçim çalışmaları kapsamında Şuhut ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Çetinkaya, 'Bu hırsızlara hesap soracağız' diyerek iktidarı sert eleştirdi Ziyaret sırasında Çetinkaya’ya MHP İl Başkan vekili Ulvi Yaman, MHP İl yönetim kurulu üyesi Doğan Şimşek ve Sedat Yeşilyurt, MHP Şuhut Merkez İlçe Başkanı Tahir Genç, Merkez ilçe yöneticileri, [&hellip]

Çetinkaya: Hırsızlardan hesap soracağız

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Fatih Çetinkaya seçim çalışmaları kapsamında Şuhut ilçesinde
bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Çetinkaya, “Bu hırsızlara hesap soracağız” diyerek iktidarı sert eleştirdi

Ziyaret sırasında Çetinkaya’ya MHP İl Başkan vekili Ulvi Yaman, MHP İl yönetim kurulu üyesi Doğan Şimşek ve Sedat Yeşilyurt, MHP Şuhut Merkez İlçe Başkanı Tahir Genç, Merkez ilçe yöneticileri, MHP Milletvekili aday adayı Ahmet Biçer ve beraberindeki gazetecilerden oluşan heyet eşlik etti.
ÇETİNKAYA: HESAP VERECEKLER
Çetinkaya yaptığı açıklamada “Allah’ın izni ile az kaldı, az daha sabır edin. 8 Haziran bu hırsız ve yandaş zengin düzeninin son bulacağı tarihtir. Esnaf kan ağlıyor, sadece Şuhut’ta değil Türkiye’nin her yerinde esnaf para kazanamadığı için iş yerlerini kapatıp zengin yandaşlara işçi olmak zorunda kalıyor. Bu düzen ancak MHP iktidarının insan odaklı çözümleri ile son bulacak, esnafın yüzü gülecek banka kapılarında perişan olan esnafımızın dertlerine çare olacağız. AKP iktidarı tüm desteği kendi yandaş zenginleri verdi, esnafımızla ilgili düzgün bir adım atmadı. Sadece sanayi esnafı değil, pazar esnafının da her geçen gün sayısı azalıyor. Afyonkarahisar’da 6. İcra Dairesi’ni bu iş bilmezler kurdele kesip açtılar. Bu kadar icra dosyası birikmiş vatandaş borcunu ödeyemiyor diye düşünmekten aciz olan bu hırsız düzeninin sahipleri bilmelilerdir ki MHP iktidarında çaldıklarınız, çırptıklarınız, peşkeş çektikleriniz, ihanet ettiklerinizin hesabını soracağız” dedi.
“EVDE YİYECEK YOK DİYE KENDİNİ YAKAN VATANDAŞ VAR
AKP’NİN UMURUNDA DEĞİL”
Çetinkaya, “Geçtiğimiz günlerde Malatya’da borçlarını ödeyemeyen, evde yiyecek bir şeyim yok diye kendini yakan vatandaşımızı ne bu havuz medyası görüyor, nede AKP iktidarı görüyor. 13 yıldır iktidar olmanın şımarıklığı ile nasıl olsa halk bizi destekliyor, halkı yine kandırırız diye düşünen AKP iktidarının ömrü son bulmuştur. Ampul patlamıştır, artık yeter diyoruz. Vatandaşlarız bu seçimle beraber MHP’nin iktidara gelmek zorunda olduğu ve bu zalim iktidarın ömrünün bittiğini anlamış durumdadır” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme