• Haberler
  • Genel
  • Çetinkaya: Harcamalar internet üzerinden yayınlanacak

Çetinkaya: Harcamalar internet üzerinden yayınlanacak

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde, belediye başkanı olarak seçilmesi halinde Belediye'nin her 3 aylık gider kalemlerini, ne harcandığını internet üzerinden yayınlayacağını söyledi “SORUNLARA HIZLI ÇÖZÜMLER ÜRETİLECEK”Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, sorunlara hızlı çözümler üreterek vatandaş odaklı belediyecilik anlayışı ile belediyeyi Afyonkarahisarlılarla birlikte yönetmeye talip [&hellip]

Çetinkaya: Harcamalar internet üzerinden yayınlanacak

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde, belediye başkanı olarak seçilmesi halinde Belediye’nin her 3 aylık gider kalemlerini, ne harcandığını internet üzerinden yayınlayacağını söyledi

“SORUNLARA HIZLI ÇÖZÜMLER ÜRETİLECEK”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, sorunlara hızlı çözümler üreterek vatandaş odaklı belediyecilik anlayışı ile belediyeyi Afyonkarahisarlılarla birlikte yönetmeye talip olduklarını ifade etti.
Kendisinin Belediye başkanı olarak seçilmesi halinde belediyenin her 3 aylık gider kalemlerini, ne harcandığını internet üzerinden yayınlayacağını, şeffaf belediyecilik anlayışında ilerleyeceklerini belirten Çetinkaya, ortak akıl ve tam katılım modeliyle yönetimi başaracaklarını, mahalle meclisleriyle de bunu sağlayacağına emin olduğunu ifade etti.
“MARKALAŞMANIN İLK
ADIMI ATILDI”
Çetinkaya, tüm yerel yönetimlere örnek olacak bir kentleşme için harekete geçtiklerini de kaydederek, örnek teşkil edecek şehirleşmenin de markalaşmadan geçtiğini söyledi. Markalaşmanın da ilk adımının atıldığına vurgu yapan Çetinkaya, bundan sonra yapılacak olan çalışmaların hız kazanarak en çabuk bir şekilde markalaşma hareketinin sağlanacağını kaydetti.
Marka şehir olmanın önemini anlatan MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, “Biz Afyonkarahisar’ı marka yapmak istiyoruz. Yerel hizmetlerin zamanında, hızlı, ekonomik ve adil bir şekilde sunulduğu, çevreye duyarlı ve mimari estetiğe önem veren, her türlü afete hazırlıklı, yeşil alanların ve sosyal donatıların sağlandığı, dezavantajlı kesimlerin gözetildiği yaşanabilir, çağdaş Kent ortamının temin edilmesinin sözünü veriyoruz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Çetinkaya, 1 Nisan sabahından itibaren vatandaşlarla iç içe çalışmalar yapılacağını söyledi.

Bakmadan Geçme