'Çetinkaya çekilmedi bundan sonra ne diyeceksiniz?'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya'nın İmaret Camii karşısında yer alan merkez seçim bürosu dün düzenlenen tören ve dualarla hizmete açıldı.YERLİ VE MİLLİ VURGUSUTörenin açılış konuşmasını MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan yaptı. Kocacan, partisinin yarım asra ulaşan kadim ve köklü geçmişiyle Türk siyasetine değer aşıladığını belirtti. Kocacan, ilkelerin meşruluğu, ülkülerin yücelik [&hellip]

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya’nın İmaret Camii karşısında yer alan merkez seçim bürosu dün düzenlenen tören ve dualarla hizmete açıldı.
YERLİ VE MİLLİ VURGUSU
Törenin açılış konuşmasını MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan yaptı. Kocacan, partisinin yarım asra ulaşan kadim ve köklü geçmişiyle Türk siyasetine değer aşıladığını belirtti. Kocacan, ilkelerin meşruluğu, ülkülerin yücelik ve yüksekliğiyle yarım asır boyunca MHP çizgilerinin kırılmadan muhafazasını sağladığını, 31 Mart seçimlerinde yerli ve milli olanın tercih edilmesini istediklerini sözlerine ekledi. MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, kamuoyuna açıkladığı projelerin kamu kurum kuruluşlarınca takdir edildiğini dile getirdi. Çetinkaya, “Bizim projelerimiz takdir ediliyor. Ama insanımızın, seçmenimizin taklitlerimizden sakınmasını istiyoruz. Çünkü bizim taklitlerimiz esas olan değil sahte olandır. Sağ olsun Sayın İl Başkanımız da yerli ve milli olanı size takdim etti. Buraya gelen insanlarımıza biz alışveriş çeki dağıtmadık. Hiçbirinizin evine makarnada göndermedik. Buraya iş sahibi olmak içinde gelmediniz. Buraya erik dalı gevrektir oyun havası dinlemeye de gelmediniz. Sizler buraya gönlünüzü vererek geldiniz.” dedi.
“BUNDAN SONRA NE DİYECEKSİNİZ?”
Tek bir kişinin kul hakkına girilmesi halinde cennetin haram olacağını söyleyen Çetinkaya sözlerine şöyle devam etti: “Biz bunu bilerek yola çıktık. Emirdağ Belediyesi’nden sonra inşallah ikincisi Afyonkarahisar Belediyesi’nde uygulanacak olan Helalleşme Masasını kuracağız. Bu bizim namus sözümüzdür. Biz görevi bıraktığımızda kimsenin bizde hakkı kalmayacak. Samimiyetimle kendim için oy istemiyorum. Eğer oy verilecekse seçmen kendisinin geleceği için oy verecek. Fatih Çetinkaya adaylıktan çekilecek denildi. 17 Şubat tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın bizi ikna edip çekileceğimizi veya AK Parti adayının çekileceği söylentileri yayıldı. 19 Şubat tarihinde YSK’ya listelerimizi verdik. Fatih Çetinkaya burada bundan sonra ne diyeceksiniz? Millette burada. Defalarca Milletvekilimiz açıklayıp bunu söyleyen vatan hainidir dedi. İl Başkanımız da açıkladı. Merkez İlçe Başkanımız da açıkladı. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ‘Afyon’u sizden istiyorum’ dedi. Ama fitne susmadı. Bundan sonra susmayacak. İnsanımız fitneye karşı Hakk’ın gözü ve kulağı olacaksınız.” Merkez Seçim Bürosunun açılış kurdelesi kurban kesimi, toplu dua akabinde kesildi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme