• Haberler
  • Genel
  • Çetin ilçe ziyaretlerini sürdürüyor – Kocatepe Gazetesi

Çetin ilçe ziyaretlerini sürdürüyor – Kocatepe Gazetesi

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adya Adayı Sefa Çetin, seçim çalışmaları kapsamında, Hocalar, Bolvadin ve Çay ilçelerini ziyaret etti Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Sefa Çetin seçim çalışmaları kapsamında Hocalar ilçesini ziyaret etti. Çetin MHP İlçe Başkanı Mehmet Turan ve bazı Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte şehir ve pazar esnafını ziyaret etti. Aynı gün [&hellip]

Çetin ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adya Adayı Sefa Çetin, seçim çalışmaları kapsamında, Hocalar, Bolvadin ve Çay ilçelerini ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Sefa Çetin seçim çalışmaları kapsamında Hocalar ilçesini ziyaret etti. Çetin MHP İlçe Başkanı Mehmet Turan ve bazı Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte şehir ve pazar esnafını ziyaret etti.
Aynı gün Hocalar Ziraat Odası Başkanı Ali Özer’i de ziyaret eden Çetin daha sonra Yeşilhisar Köyü’nde vatandaşlarla sohbet etti.
Bolvadin’de MHP İlçe Başkanı Süleyman Toker ve MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Yücel İnanç’la birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Çetin: “Bolvadin geçmişte Milliyetçi Hareket Partisi’ne önemli destek veren ilçelerimizden bir tanesidir. 7 Haziran seçimleri ülkemizin geleceği açısından son derece önemlidir, gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın gösterdiği yoğun ilgiden anlıyorum ki vatandaşlarımız bu seçimin öneminin farkındadır ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve onun vatansever kadrolarına güvenmektedir.” dedi.
Bolvadin ziyaretinin ardından Çay ilçesine geçen Çetin, MHP İlçe Başkanı Osman Kutlu ve Milletvekili Aday Adayı İnaç’la Çaylılarla buluştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme