Çetin aday olmayacak – Kocatepe Gazetesi

MHP’den aday adayı olması beklenen Konya Vali Yardımcısı Sefa Çetin adaylık sürecinde yer almayacağını açıkladı MHP’den Afyonkarahisar Belediye Başkan aday adaylığı için ismi geçen Konya Vali Yardımcısı hemşehrimiz Sefa Çetin aday adaylığı ve adaylık sürecinde yer almayacağını açıkladı.Yerel seçimlere yaklaştıkça aday adayları açıklanırken, Konya Vali Yardımcısı hemşehrimiz Sefa Çetin’in ismi de MHP’nin belediye başkan aday [&hellip]

Çetin aday olmayacak

MHP’den aday adayı olması beklenen Konya Vali Yardımcısı Sefa Çetin adaylık sürecinde yer almayacağını açıkladı

MHP’den Afyonkarahisar Belediye Başkan aday adaylığı için ismi geçen Konya Vali Yardımcısı hemşehrimiz Sefa Çetin aday adaylığı ve adaylık sürecinde yer almayacağını açıkladı.
Yerel seçimlere yaklaştıkça aday adayları açıklanırken, Konya Vali Yardımcısı hemşehrimiz Sefa Çetin’in ismi de MHP’nin belediye başkan aday adayları arasında anılıyordu. Sefa Çetin’in seçim takviminde memurlar için son istifa tarihi olan Aralık ayı başında görevinden istifa ederek aday adaylığını açıklaması bekleniyordu. Çetin geçtiğimiz günlerde MHP İl ve ilçe teşkilatlarının yöneticileri ile yaptığı görüşmelerin ardından aday adayı olmayacağını açıkladı. MHP’nin il ve ilçe yöneticilerinin seçim sürecinde ellerini rahatlatmak, parti teşkilatında huzursuzluğa yol açmamak için böyle bir yol seçtiğini belirten Çetin, “İl ve ilçe teşkilatlarımızın tercihlerinin diğer aday adaylarımızdan yana olduğunu görüyorum. Bu nedenle teşkilatımızı ve partimizi rahatlatmak adına aday adayı olmayacağım” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme