• Haberler
  • Genel
  • Çeşme’de unutulmaz konser – Kocatepe Gazetesi

Çeşme’de unutulmaz konser – Kocatepe Gazetesi

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği (AKSAM) Türk Müziği Korosu İzmir Çeşme Belediyesi'nin düzenlediği 'Vefatının Onuncu Yıl Dönümünde Yusuf Nalkesen Besteleri' konserinde sahne aldı. Koro, sergilediği performansla, Çeşmeli'lere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu İzmir'in Çeşme İlçesi'ne giden AKSAM Türk Müziği Topluluğu, Aya Haralambos Kilisesi'nde verdiği konserle Çeşmeli'leri büyüledi. Şef Burhan Kul yönetimindeki koroya TRT İzmir Radyosu [&hellip]

Çeşme'de unutulmaz konser

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği (AKSAM) Türk Müziği Korosu İzmir Çeşme Belediyesi’nin düzenlediği “Vefatının Onuncu Yıl Dönümünde Yusuf Nalkesen Besteleri” konserinde sahne aldı. Koro, sergilediği performansla, Çeşmeli’lere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu

İzmir’in Çeşme İlçesi’ne giden AKSAM Türk Müziği Topluluğu, Aya Haralambos Kilisesi’nde verdiği konserle Çeşmeli’leri büyüledi. Şef Burhan Kul yönetimindeki koroya TRT İzmir Radyosu Saz Sanatçıları eşlik etti. Kültür Bakanlığı Sanatçısı Çiğdem Gürdal da konuk sanatçı olarak geceye renk kattı.
Konsere Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu ve AKSAM Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu’nun yanı sıra Merhum Yusuf Nalkesen’in çocukları Ebru ve Süleyman Nalkesen katıldı.
Gecenin sonunda Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu AKSAM Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu ile Nalkesen Ailesi’ne ve gecede emeği bulunanlara birer teşekkür plaketi takdim etti. İbrahim Alimoğlu ise verdiği hediyelerle konserde emeği geçenlere teşekkür etti.
Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu, “Biz Afyon’u daha çok mermer ve kaymağıyla biliyorduk. Ama gördük ki kültür ve sanat alanında da Afyonkarahisar’ın çok kaliteli çalışmaları varmış” dedi. Alimoğlu, yaz mevsiminde daha büyük bir konser için AKSAM’ı Çeşme’de yeniden ağırlamak istediklerini ifade etti.
İbrahim Alimoğlu ise “Afyonkarahisar’ın kültür ve sanat alanında daha iyi bir yere gelmesi için çalışmalarımıza AKSAM çatısı altında devam ediyoruz. Bu tür etkinliklerde gördüğümüz ilgi ve aldığımız takdirler bizleri kamçılıyor” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme