• Haberler
  • Gündem
  • Cephanelik şehitleri dualarla anılacak – Kocatepe Gazetesi

Cephanelik şehitleri dualarla anılacak – Kocatepe Gazetesi

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin Şenol ile Şehit Tolga Taştan'ın babası Ali Taştan, Derneğin Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı'yı makamında kabul etti.ANITIN BAŞINDA DUA EDİLECEKZiyarette Belediye Başkanı Burhanettin Çoban konuklarıyla yakından ilgilendi. 5 Eylül 2012 tarihinde askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit [&hellip]

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin Şenol ile Şehit Tolga Taştan’ın babası Ali Taştan, Derneğin Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’yı makamında kabul etti.
ANITIN BAŞINDA DUA EDİLECEK
Ziyarette Belediye Başkanı Burhanettin Çoban konuklarıyla yakından ilgilendi. 5 Eylül 2012 tarihinde askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit düşen askerlerimize bir kez daha Allah’tan Rahmet, ailelerine başsağlığı dileklerini ileten Başkan Çoban, “Afyonkarahisar Valiliğimiz, Afyonkarahisar Garnizon Komutanlığımız, Afyonkarahisar Belediyemiz ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi işbirliğinde şehitlerimizin ailelerini her yıl olduğu gibi bu yılda misafir edeceğiz. Bugün kışlada düzenlenecek programda Milli Savunma Bakanlığımız tarafından şehitlerimizin manevi ruhunu yaşatmak için yapılan anıt, ziyaret edilecek ve dualar okunacak. Daha sonra ise Afyonkarahisar Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi şehitlerimiz için mevlid-i şerif okunacak şehit ailelerine çeşitli ikramda bulunulacak. Tüm vatandaşlarımızı bugün 12:00-13:00 saatleri arası Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlasında  düzenlenecek şehitlerimizi anma programına davet ediyoruz.” dedi.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin Şenol ile Şehit Tolga Taştan’ın babası Ali Taştan ise Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek şükranlarını sundu.  
Ziyaret sonunda konuklar Başkan Burhanettin Çoban’a şehitlerimiz adına kışlada yapılan anıtın siluetini sembolize eden plaketi takdim etti.
PROTOKOLÜ ZİYARET ETTİLER
Anıt açılışı için Afyonkarahisar’da bulunan heyet ilimiz yöneticilerini ziyaret etti.
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’nın öncülüğünde gerçekleşen ziyarete Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin Şenol TÜMŞAD Bursa Şubesi 2. Başkanı Şehit Tolga Taştan’ın Babası Ali Taştan da katıldı.
İlk olarak Vali Mustafa Tutulmaz’a gerçekleştirilen ziyarette karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu ve Şehit Babası Ali Taştan, Vali Tutulmaz’a her yıl düzenlenen anma törenlerine gösterdiği hassasiyet nedeniyle teşekkür etti.
Daha sonra heyet, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan ile 4’ncü Mühimmat Bölge Komutanı Şehit Mete Saraç Kışlası Komutanı Bakım Albay Mustafa Erol’u ziyaret etti.

Bakmadan Geçme