• Haberler
  • Genel
  • Centilmen Biçici üçüncü oldu – Kocatepe Gazetesi

Centilmen Biçici üçüncü oldu – Kocatepe Gazetesi

11-13 Nisan tarihleri arasında Karabük'te yapılan Okullar Arası Tekvando Grup Şampiyonası tamamlandı. Şampiyona da kategorisinde üçüncü olan Kemal Şamil Biçici davranışları nedeniyle turnuvanın en centilmen sporcusu da seçildi 11-13 Nisan tarihleri arasında Karabük'te yapılan Okullar Arası Tekvando Grup Şampiyonası tamamlandı. Tekvando Grup Şampiyonası'na 18 ilden sporcular katıldı. Müsabakalarda Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu öğrencilerinden Kemal Şamil [&hellip]

Centilmen Biçici üçüncü oldu

11-13 Nisan tarihleri arasında Karabük’te yapılan Okullar Arası Tekvando Grup Şampiyonası tamamlandı. Şampiyona da
kategorisinde üçüncü olan Kemal Şamil Biçici davranışları nedeniyle turnuvanın en centilmen sporcusu da seçildi

11-13 Nisan tarihleri arasında Karabük’te yapılan Okullar Arası Tekvando Grup Şampiyonası tamamlandı. Tekvando Grup Şampiyonası’na 18 ilden sporcular katıldı. Müsabakalarda Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu öğrencilerinden Kemal Şamil Biçici 57 kilogramda 3. olurken Biçici davranışları nedeniyle turnuvanın en centilmen sporcusu seçildi.
Turnuvaya Afyonkarahisar’dan 4 okul katılırken 6 sporcu mücadele etti. Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu’ndan Ali Burak Kelebek, Şemsettin Karahisari Ortaokulu’ndan Tahsin Aydın, Huriye Aşkar Ortaokulu’ndan Samet Özen ve Rıza Altıner ve Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu’ndan İlayda Esra Biçici ve Kemal Şamil Biçici kardeşler turnuvada boy gösterdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme