• Haberler
  • Genel
  • Cenazeler toprağa verildi – Kocatepe Gazetesi

Cenazeler toprağa verildi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde komşu iki esnaf arasında çıkan silahlı kavgada öldürülen baba ve oğlunun cenazeleri toprağa verildi AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Adliye Mahallesi Evren Caddesi’nde esnaf komşusu H.S. tarafından, çıkan kavga sonucu iş yerinde silahla öldürülen Fikret Oruç ve oğlu Osman Oruç’un (35) cenazeleri, Bursa Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsilerinin ardından Dinar’a getirildi. İlk [&hellip]

Cenazeler toprağa verildi

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde komşu iki esnaf arasında çıkan silahlı kavgada öldürülen baba ve oğlunun cenazeleri toprağa verildi

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Adliye Mahallesi Evren Caddesi’nde esnaf komşusu H.S. tarafından, çıkan kavga sonucu iş yerinde silahla öldürülen Fikret Oruç ve oğlu Osman Oruç’un (35) cenazeleri, Bursa Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsilerinin ardından Dinar’a getirildi.
İlk olarak Oruç ailesinin evine getirilen cenazeler, daha sonra Ulu Cami’de kılınan namazın ardından Şehir Mezarlığında toprağa verildi.
Bu arada, Fikret Oruç’un cezaevinde bulunan küçük oğlu Ali Oruç, izinli olarak jandarma eşliğinde babasının ve kardeşinin cenaze törenine katıldı. Cenaze namazı ve defin sırasında polisin geniş güvenlik önlemi aldığı gözlendi. Öte yandan, şüpheli H.S’nin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor. (AA)

Bakmadan Geçme