Cemre Baysel Kimdir Ve Kaç Yaşında?

Kanal D ekranlarında yayımlanan Baht Oyunu adlı dizide canlandırdığı ada karakteri ile oyunculuk kariyerine değer katan ünlü oyuncu Cemre Baysel'in hayatı ve kim olduğu en çok araştırılanlar arasında yer alıyor.

En son Sakla Beni adlı dizi ile ekranlara gelen güzel oyuncu Cemre Baysel, ‘’ Leyla: Hayat... Aşk... Adalet...’’ dizisi ile tekrar ekranlarda yer alıyor. Peki, Cemre Baysel Kimdir? Detayları haberimizde….

Cemre Baysel Kimdir Ve Kaç Yaşında?

CEMRE BAYSEL KİMDİR VE KAÇ YAŞINDA?

Ünlü oyuncu Cemre Baysel 1999 tarihinde İzmir’de doğdu. Eğitim hayatına Ege Üniversitesi'nde sanat bölümünde başladı. Cemre Baysel, Oyunculuk deneyimine ise 2014 yılında ‘’Yeşil Deniz’’ adlı dizi de yardımcı rol olarak oyunculuk hayatına adım attı. Daha sonra oyunculuk kariyerini ‘’isimsizler’’ adlı dizide sürdürdü.

Cemre Baysel, tarihi anlatan ‘’Payitaht Abdülhamid’’ dizisinde de ‘’Firuze’’ karakteri ile ekranlara geldi. Baysel, 2018-2019 yıllarında ise ‘’Elimi Bırakma’’ dizisinde yardımcı rol olarak yer aldı. Baysel, ayrıca ‘’Ramo’’ ve ‘’Sol Yanım’’ dizisinde de rol aldı.

Ünlü Oyuncu Cemre Baysel, asıl oyunculuk kariyerini ‘’Baht Oyunu’’ adlı dizide Aytaç Şaşmaz ile başrolü paylaştığı rol ile yakaladı. Ünlü oyuncu Baysel, ayrıca  ‘’Şarkılar Bizi Söyler’’, ‘’Senden Daha Güzel’’, ‘’Sakla Beni’’ adlı dizileri ile de ekranlara geldi. Günümüzde ise NOW tv ekranlarında yayımlanan ‘’Leyla: Hayat... Aşk... Adalet... ‘’ dizisinde ‘’Leyla’’ karakterini canlandırmaktadır.

Bakmadan Geçme