Cemil Çiçek, Afyon'a geliyor

Adalet eski Bakanı, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve TOBB Uyum Başkanı Cemil Çiçek, 'Afyonkarahisar Tahkim ve Arabuluculuk' paneline katılmak üzere kente gelecek

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ev sahipliğinde önceki dönem Adalet Bakanlarından, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve TOBB Uyum Başkanı Cemil Çiçek, “Afyonkarahisar Tahkim ve Arabuluculuk” paneline katılacak. Panel programı Oda da 9 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 13.00’de başlayacak.
“Afyonkarahisar Tahkim ve Arabuluculuk” paneli Oda da saat 13.00’de protokol üyelerinin yapacakları konuşma ile başlayıp, ilk oturum Arabuluculuk Kurulu Üyesi Av. Arabulucu Yakup Erikel’in moderatörlüğünde yapılacak. İlk oturumda; Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Dairesi Başkanı Çağdaş Özer, “Günümüze Değin Türkiye’deki Arabuluculuk Gelişmeleri”, TOBB Uyum Genel Müdürü Dr. Onur Yüksel “Arabuluculuk ve Tahkimin Güncel Gelişmeleri” ve “TOBB UYUM’un İşleyişi” başlıklarında konuşacaklar. Verilecek aranın ardından Arabulucu M. Turgay Bilge’nin moderatörlüğünde AKÜ Hukuk Fakültesi’nden Doçent. Dr. Ayşe Kılınç, “Ticari Davalarda Dava Şartı Arabuluculuk”, Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. Turgay Şahin, “Yasallaşma Sürecinde Arabuluculuk” başlığında konuşacaklar. Ara sonrası üçüncü oturumda Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. Turgay Şahin moderatörlüğünde, genel değerlendirme ve soru cevap bölümü ile panel tamamlanacak.

Bakmadan Geçme