Cem Öğretir Kimdir ve Nerelidir?

Atv Ana Haber'in sunucusu Cem Öğretir'in başarılarla dolu hayatı bu yazımızda…

Siyaset gündemine dair çarpıcı yorumları ve tespitleriyle dikkat çeken Cem Öğretir, izleyicilerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. 10 Eylül 1973'te İngiltere'de dünyaya gelen Cem Öğretir, çocukluğunu Eskişehir'de geçirerek Türk kültürü ve değerleriyle tanıştı. Genç yaşlardan itibaren medyaya ilgi duyan Cem Öğretir, 1995 yılında Anadolu Üniversitesi Sinema-Televizyon bölümünden mezun oldu ve eğitim hayatını başarıyla tamamladı.

Kariyerine çeşitli özel medya kuruluşlarında editör, muhabir ve spiker olarak adım atan Cem Öğretir, 2009 yılında Atv'ye katılarak, 10 Ağustos 2009 tarihinden itibaren Atv Ana Haber'i sunmaya başladı. Sunuculuk kariyeri boyunca birçok ödüle layık görülen Cem Öğretir, izleyicilerine güvenilir ve objektif haberler sunma misyonunu benimsemiştir. Özellikle güncel siyasete dair analizleriyle dikkat çeken Cem Öğretir, programlarında yaptığı etkileyici yorumlarla izleyicilerin takdirini kazanmıştır.

Cem Öğretir’in özel hayatı da bir o kadar ilgi çekici. 2006 yılında kendisi gibi başarılı bir haberci olan Seda Öğretir ile evlenen Cem Öğretir, bu evlilikten bir kız çocuğuna sahiptir. Çift, yalnızca özel hayatlarında değil, aynı zamanda mesleklerinde de birbirlerine destek olmaktadır. Eşinin de haberci olması, ailedeki gazetecilik kültürünü pekiştiriyor. Cem Öğretir ve Seda Öğretir, Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG’un tanıtım gecesinde birlikte sunuculuk yaparak, kariyerlerini birleştirmenin yanı sıra, birlikte güzel anılar biriktirmişlerdir.

Cem Öğretir, genç habercilerin yetişmesi için çeşitli şehirlerde eğitimler düzenlemekte ve onlara ilham vermektedir. Geleceğin gazetecilerine yönlendirmelerde bulunan Cem Öğretir, medyaya olan katkılarını sürdürmektedir. En doğru ve tarafsız haberleri sunmak için titiz bir çalışma yürüten Cem Öğretir, yüzlerce ödülün sahibi olmasının yanı sıra, izleyicileriyle kurduğu sıcak bağ sayesinde büyük bir beğeni toplamaktadır.

Bakmadan Geçme