Çelik, UEFA A Lisans kursunu tamamladı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun gerçekleştirdiği UEFA A Lisans Kursu'na Afyonkarahisar'dan AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik katıldı. Kursu başarılı bir şekilde tamamlayan Çelik, belgesini almayı başardı. 24'er kişilik iki grup halinde yapılan kursu değerlendiren Teknik Adam Çelik, belgesini aldığı için mutlu olduğunu aktardı.Ülkede bulanan UEFA A Lisansa sahip ender kişiler arasında bulanan Çelik, '4-18 Mart tarihleri [&hellip]

Türkiye Futbol Federasyonu’nun gerçekleştirdiği UEFA A Lisans Kursu’na Afyonkarahisar’dan AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik katıldı. Kursu başarılı bir şekilde tamamlayan Çelik, belgesini almayı başardı. 24’er kişilik iki grup halinde yapılan kursu değerlendiren Teknik Adam Çelik, belgesini aldığı için mutlu olduğunu aktardı.
Ülkede bulanan UEFA A Lisansa sahip ender kişiler arasında bulanan Çelik, “4-18 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen UEFA A Lisans kursuna katılım sağladım. Çok şükür belgemi de aldım. Amacım, başta AFJET Afyonspor olmak üzere, Türk futbolunu hak ettiği yere taşımak ve yakışır şekilde hizmet etmek. Toplam da 48 kişiden oluşan eğitimlerde hem futbol bilgimizi tazeledik, hem de yeni dostluklar edindik” dedi.

Bakmadan Geçme