Çelik, saldırıları lanetledi – Kocatepe Gazetesi

Birli ve beraberlik ruhuna yapılan saldırıları lanetlediğini dile getiren Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Başkanı Abdullah Çelik,”CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyu Artvin'in Şavşat ilçesinden Ardanuç ilçesine gittiği sırada Yanıklı Köyü yakınlarında saldırıya uğramıştır. Kılıçdaroğlu'na ve beraberindekilere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, saldırıyı gerçekleştirenleri lanetliyor, şehidimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Ayrıca Şırnak'ın Cizre [&hellip]

Birli ve beraberlik ruhuna yapılan saldırıları lanetlediğini dile getiren Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Başkanı Abdullah Çelik,”CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyu Artvin’in Şavşat ilçesinden Ardanuç ilçesine gittiği sırada Yanıklı Köyü yakınlarında saldırıya uğramıştır. Kılıçdaroğlu’na ve beraberindekilere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, saldırıyı gerçekleştirenleri lanetliyor, şehidimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Ayrıca Şırnak’ın Cizre ilçesinde Çevik Kuvvet Grup Amirliğine PKK’lı terörsitlerce bomba yüklü kamyonla düzenlenen melun saldırıyı lanetliyor, şehidlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Terörist saldırılar, 15 Temmuz sonrasında oluşan olumlu havaya, iktidarı ve muhalefetiyle ortaya konulan birlik ve beraberlik tablosuna, 7 Ağustos’ta sergilenen Yenikapı ruhuna yapılmıştır” dedi.
Çelik açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:
“Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarının 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği kanlı darbe girişimini milletimizin ortaya koyduğu onurlu duruş, gösterdiği feraset ve basiretle akamete uğratması karşısında iyice kontrolden çıkan terör örgütleri, sivil, asker, yaşlı, genç ve çocuk demeden saldırılarını artırmıştır. Terör örgütleri, destekçileri ve arkalarındaki üst akıl şunu bilmelidir ki, hiçbir saldırı bizi birbirimize düşüremeyecek, birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozamayacak, Yenikapı ruhuna halel getiremeyecektir. Bu millet, dirayetiyle bütün oyunları bozacak, ülkesini böldürtmeyecektir. Eğitim-Bir-Sen olarak, saldırıları bir kez daha lanetliyor, şehidlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme