Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çelik de görevini bıraktı

AFJET Afyonspor’da kısa süre

AFJET Afyonspor’da kısa süre önce Sportif Direktörlüğe getirilen İbrahim Çelik, görevi bıraktığını açıkladı. Çelik “Yönetimin önünü açmak gerek” dedi

 

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor’da başkan Adayı Engin Gökdemir’in görevi almaması üzerine teknik heyet de görevini bırakmıştı. Takım ilk maçına çıktı, kazandı, Sportif Direktör olarak görev yapan İbrahim Çelik de görevini bıraktığını açıkladı.
Çelik yaptığı açıklamada, “Bu aşamadan sonra süreç çok hassas bir hal almıştı. Öyle ki bu belirsiz ortama rağmen çok kısa bir süre içerisinde Futbol Federasyonuna futbolcu sözleşmelerinin teslim edilmesi ve lisanların çıkartılması gerekiyordu. Ben görevi devir alan yönetim kurulumuzun önünü açmak için beni göreve getiren ekibin ayrılması ile birlikte istifamı verebileceğimi belirttim. Yalnız hem teknik ekibinin görevi bırakması, hem de yönetimde yaşanan dalgalanmaların ilk lig maçına çıkacak futbolcularımızı olumsuz etkileyebileceğini düşünerek bu kararımı ilk lig maçımız olan Gümüşhanespor maçından sonra açıklayabileceğini de söyledim. Bugün de bu sözüme sadık kalarak görevimi bırakıyorum.” dedi.
“AFYONSPOR’DAKİ
GÖREVİNDEN İSTİFA EDİYORUM”
Yönetimin önünü açmak istediğine dikkat çeken Çelik, “Neticede bugün itibarı ile 1 aydan az bir süre zarfında eksiğiyle fazlasıyla, bir takım teşekkül etmiş durumdadır ve ilk maçımızı da kazanarak lige iyi bir başlangıç ile başlamıştır. İnşallah bu kadro güçlenerek zaferlere devam edebilecek bir yapıdadır. Şahsımı göreve davet eden yönetim kurulu ise görev başında değildir ve her yönetimin kendine yakın profesyonellerle çalışma hakkı vardır. Bu nedenle çok sevdiğim şehrimizin kulübü AFJET Afyonspor’daki sportif direktörlük görevinden bu gün itibarı ile kendi kararımla istifa ettiğimi saygıdeğer kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.” ifadelerine yer verdi.
“HER ŞEY AFYONSPOR İÇİN”
Kendisine destek veren herkese teşekkür eden Çelik, “Tüm bu süreçte yanımda olan başta Valimiz Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ile Başkan Yardımcımız Süleyman Karakuş Bey ile değerli İşinsanı Engin Gökdemir ve arkadaşlarına, eski ve yeni yönetim kurullarımızda görev yapan tüm yöneticilerimize, futbolcu kardeşlerime, kulüp çalışanlarımıza her zaman yanımızda olan taraftarlarımızla birlikte iyi ve kötü günde destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Yolunuz açık olsun. Her şey AFJET Afyonspor için.” şeklinde konuştu. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi