Çelenk ve Köken’den iade-i ziyaret

Hâkim ve Savcılar Kurulunun (HSK) Dairesi’nin 2018 Yılı Ana Kararnamesiyle Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Mustafa Çelenk ile Afyonkarahisar Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanlığı ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi (ACM) Başkanlığı görevine atanan Fatih Serdar Köken, görevlerine başladıktan kısa bir sonra kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a iade-i ziyarette bulundu. Cumhuriyet Başsavcısı Çelenk [&hellip]

Hâkim ve Savcılar Kurulunun (HSK) Dairesi’nin 2018 Yılı Ana Kararnamesiyle Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Mustafa Çelenk ile Afyonkarahisar Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanlığı ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi (ACM) Başkanlığı görevine atanan Fatih Serdar Köken, görevlerine başladıktan kısa bir sonra kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a iade-i ziyarette bulundu. Cumhuriyet Başsavcısı Çelenk ile Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı ve 2. ACM Başkanı Köken, Başkan Çoban’a ziyareti nedeniyle teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Çoban ise bir kez daha Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk ile Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı ve 2. ACM Başkanı Fatih Serdar Köken’e hayırlı olsun dileklerini ileterek görevinde başarılar diledi.

Bakmadan Geçme