• Haberler
  • Genel
  • Çelebi’den Başkan Çoban’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Çelebi’den Başkan Çoban’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti ANAP Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Başbakan Erdoğan’ın tecrübelerini cumhurbaşkanlığına taşıyacağına inandıklarını anlattı. Çelebi “Biz, başbakanının kendi partisinden de olmadığımızdan halk bize daha rahat içini döküyor. Burada da görüyoruz ki başbakan, ilk turda çok rahat bir şekilde halkın büyük bir teveccühü ile cumhurbaşkanı [&hellip]

Çelebi'den Başkan Çoban'a ziyaret

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti

ANAP Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Başbakan Erdoğan’ın tecrübelerini cumhurbaşkanlığına taşıyacağına inandıklarını anlattı. Çelebi “Biz, başbakanının kendi partisinden de olmadığımızdan halk bize daha rahat içini döküyor. Burada da görüyoruz ki başbakan, ilk turda çok rahat bir şekilde halkın büyük bir teveccühü ile cumhurbaşkanı seçimini kazanacak. Bu seçim süreci devletimize, milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirir. Anavatan Partisi olarak Sayın Erdoğan’ı gücümüz yettiği oranda destekleyeceğiz” dedi.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise, “Bu güzel çabanızdan dolayı parti yöneticilerini tebrik ediyor, önemsiyor ve takdir ediyoruz. 10 Ağustos seçimlerinin istikrarın sürmesi noktasında, halkımızın feraseti ile cumhurbaşkanı adayı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın sandıktan çıkmasını arzu ettiğimi belirtiyorum” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme