• Haberler
  • Gündem
  • Çekirdekliler'den yılsonu gösterisi – Kocatepe Gazetesi

Çekirdekliler'den yılsonu gösterisi – Kocatepe Gazetesi

Özel Çekirdek Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nde eğitim gören yaklaşık 30 minik öğrencinihazırladığı yılsonu gösterisi Doğa Koleji Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Programa okul yönetimi, çok sayıda veli ve öğrenci yakını katıldı.Okulöncesi eğitim hakkında bilgi veren Özel Çekirdek Kreş ve Gündüz Bakım Evi Müdiresi Hava Uygur, daha sonra da gösteriye nasıl hazırlandıklarını anlattı. Uygur, 'Çocuklarımız bu gösterilere [&hellip]

Özel Çekirdek Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde eğitim gören yaklaşık 30 minik öğrencinihazırladığı yılsonu gösterisi Doğa Koleji Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Programa okul yönetimi, çok sayıda veli ve öğrenci yakını katıldı.
Okulöncesi eğitim hakkında bilgi veren Özel Çekirdek Kreş ve Gündüz Bakım Evi Müdiresi Hava Uygur, daha sonra da gösteriye nasıl hazırlandıklarını anlattı. Uygur, “Çocuklarımız bu gösterilere hazırlanırken çok özen gösterdi. Çok kısa bir süreçte hazırlandık. Yaklaşık iki aylık bir süreçti. Gösteriye hazırlanırken de aynı zaman da öğretmenlerimiz Habibe, Büşra ve Betül o kadar çok emek verdiler, yoruldulardaki çocuklarla birlikte bu nedenle de çok heyecanlılar.”dedi.
Daha sonra küçükler, ortalar ve büyükler olmak üzere üçe ayrılan minikler milli, yöresel ve yabancı müzikler eşliğinde hem dans ettiler hem de müzikleri seslendirdiler.
Programın sonunda öğrenci velisi olan tüm babalar sahneye davet edilerek tek tek plaket takdimi ile Babalar Günü kutlandı. Plaket takdimi sonrasında da babalar çocuklarını kucağına alarak hep birlikte Onuncu Yıl Marşı’nı okudu.

Bakmadan Geçme