• Haberler
  • Genel
  • Caz Festivali'nde Bayhan fırtınası – Kocatepe Gazetesi

Caz Festivali'nde Bayhan fırtınası – Kocatepe Gazetesi

Caz Festivali'nin üçüncü günü Jazz Brunch'la devam etti. Festivale destek veren kuruluşların ödül aldığı brunchta Kocatepe Gazetesi de festivale desteklerinden dolayı teşekkür madalyası aldı Bu yıl 10'uncusu düzenlenen Afyonkarahisar Cazz Festivali'nin üçüncü günü Jazz Brunch'la (geç kahvaltı) devam etti. Anemon Hotel bahçesinde yapılan brunch yağmur nedeniyle bir süre sonra restorana alındı. Caz festivaline katılan sanatçıların [&hellip]

Caz Festivali’nde Bayhan fırtınası

Caz Festivali’nin üçüncü günü Jazz Brunch’la devam etti. Festivale destek veren kuruluşların ödül aldığı brunchta Kocatepe Gazetesi de festivale desteklerinden dolayı teşekkür madalyası aldı

Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Afyonkarahisar Cazz Festivali’nin üçüncü günü Jazz Brunch’la (geç kahvaltı) devam etti. Anemon Hotel bahçesinde yapılan brunch yağmur nedeniyle bir süre sonra restorana alındı. Caz festivaline katılan sanatçıların katıldığı festivale Afyonkarahisarlılar da ilgi gösterdi.
Kahvaltı sonrasında festivale destek veren kuruluşların ödül aldığı brunchta Afyonkarahisar yerel basın kuruluşları da ödül aldı. Kocatepe, Kurtuluş ve Odak Gazeteleri’nin festivale verdikleri desteklerden dolayı ödül aldığı brunchta, yayım hayatını durduran Zafer Gazetesi ise geçmiş festivallere verdiği destekten dolayı ödül aldı.
Teşekkür madalyalarının ardından adını Pop Star Yarışması ile duyuran Bayhan, sahne aldı. Arabeske yakın tarzı ile bilinen Bayhan, brunchta seslendirdiği birbirinden başarılı caz şarkılarıyla dinleyenlerden büyük alkış aldı. İngilizce’sini de geliştirerek eserlere farklı bir yorum getiren Bayhan, izleyenlerden tam not aldı.

Bakmadan Geçme