• Haberler
  • Genel
  • Çay’dan Yılmaz’a destek – Kocatepe Gazetesi

Çay’dan Yılmaz’a destek – Kocatepe Gazetesi

Seçim çalışmalarına ilçe ziyaretleriyle devam eden MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz, MHP il Yönetimi, kalabalık bir heyetle Çay İlçesine çıkartma yaptı Çay İlçesi'ndeki ziyaretlerine, MHP Çay ilçe teşkilatını ziyaret ederek başlayan MHP heyeti, daha sonra geleneksel olarak düzenlenen ve Çaylı vatandaşların katılımıyla gerçekleşen piknik etkinliğine katıldı.Alanda piknik yapan vatandaşlarla tek tek ilgilenen Yılmaz daha [&hellip]

Çay'dan Yılmaz'a destek

Seçim çalışmalarına ilçe ziyaretleriyle devam eden MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz, MHP il Yönetimi, kalabalık bir heyetle Çay İlçesine çıkartma yaptı

Çay İlçesi’ndeki ziyaretlerine, MHP Çay ilçe teşkilatını ziyaret ederek başlayan MHP heyeti, daha sonra geleneksel olarak düzenlenen ve Çaylı vatandaşların katılımıyla gerçekleşen piknik etkinliğine katıldı.
Alanda piknik yapan vatandaşlarla tek tek ilgilenen Yılmaz daha sonra çarşı esnafı, sanayi esnafını ve ilçeye bağlı birçok köy ve kasabaları ziyaret etti.
Ziyaretlere başta MHP Çay İlçe Başkanı Osman Kutlu olmak üzere, il yönetimi, Çay ilçe yönetimi oluşan birçok partili katıldı. Yılmaz, piknik alanındaki vatandaşlarla yakından ilgilenerek destek beklediklerini dile getirdi. Gün içersinde bir süre aralıklarla yağmur yağdı. Ziyaretler sırasında başlayan yağmur aldırmayan Yılmaz, yağmura rağmen temaslarını sürdürdü.
MHP Çay ilçe Başkanı Osman Kutlu, MHP Çay ilçe Yönetimi ve birçok çaylı vatandaşın da eşlik ettiği ziyarette MHP Çay İlçe Başkanlığı tarafından da piknik alanında yoldan geçenlere, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sözlerinin ardından gündeme gelen ‘Püskevit’ dağıtıldı. Kalabalıktakiler, iki bisküvi arasına lokum koyarak oluşturulan ‘Püskevit’lere büyük ilgi gösterdi. Deresinek, İnli Eber gibi birçok kasabayı ziyaret eden Yılmaz, vatandaşlardan destek istedi. Yılmaz, “Afyon deyin-ce genellikle şehrin sorunları akla geliyor. Aslında ilçelerin ve kırsal kesimin de çok ciddi sorunları bulunmaktadır. Söz gelişi, köylerin bir kısmı hızla boşalmaktadır. Gençler iş bulmak ümidiyle şehirlere göç etmektedirler. Köyler boşalıyor, tarlalar ekilmiyor, hayvancılık ölüyor. Köylerde kaderlerine terk edilmiş, bakıma muhtaç yaşlılarla ilgilenen kimse bulunmamaktadır” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme