• Haberler
  • Genel
  • Çay’da Turizm Haftası kutlandı – Kocatepe Gazetesi

Çay’da Turizm Haftası kutlandı – Kocatepe Gazetesi

Çay İlçesi’nde 15-22 Nisan Turizm Haftası nedeniyle Çay Çok Programlı Lisesi’nde program düzenlendi Düzenlenen kutlama porgramına Çay Kaymakamı Selim Palamut, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ferit Kahriman, İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekeli Dursun Ali Öztürk, Daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.Turizm Haftası Kutlama programı jüri üyelerinin öğrenciler tarafından yapılan yemek ve [&hellip]

Çay'da Turizm Haftası kutlandı

Çay İlçesi’nde 15-22 Nisan Turizm Haftası nedeniyle Çay Çok Programlı Lisesi’nde program düzenlendi

Düzenlenen kutlama porgramına Çay Kaymakamı Selim Palamut, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ferit Kahriman, İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekeli Dursun Ali Öztürk, Daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.
Turizm Haftası Kutlama programı jüri üyelerinin öğrenciler tarafından yapılan yemek ve tatlıları değendirilmesi ile başladı. Program okul bahçesinde günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiirler ve folklor gösterileri ile devam etti. Yarışmalarda derece alanlara ödüllerin verildiği etkinlikte yöresel giysilerden oluşan sergi gezildi. Kaymakam Selim Palamut, program sonunda emeği geçenlere teşekkür konuşması yaptı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme