• Haberler
  • Genel
  • Çay’da “Okul Güvenliği” toplantısı yapıldı

Çay’da “Okul Güvenliği” toplantısı yapıldı

Çay Kaymakamı Hayatı Taşdan, okullarda zaman zaman istenmeyen olaylar meydana geldiğini belirterek, “http://m.kocatepegazetesi.com/”İlçedeki okullarımızın güvenliği açısından Emniyet Müdürlüğü tarafından motorize ekipler oluşturuldu”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi Akkonak beldesinde düzenlenen “http://m.kocatepegazetesi.com/”Okul ve Eğitim Güvenliği”http://m.kocatepegazetesi.com/” konulu toplantıya katılan Kaymakam Taşdan, burada yaptığı konuşmada, okul idarecilerini uyararak, okul ve çevresinde meydana gelen olaylardan haberdar olmamalarının suç olduğunu hatırlattı. Taşdan, şöyle konuştu: [&hellip]

Çay'da "Okul Güvenliği" toplantısı yapıldı

Çay Kaymakamı Hayatı Taşdan, okullarda zaman zaman istenmeyen olaylar meydana geldiğini belirterek, “http://m.kocatepegazetesi.com/”İlçedeki okullarımızın güvenliği açısından Emniyet Müdürlüğü tarafından motorize ekipler oluşturuldu”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi

Akkonak beldesinde düzenlenen “http://m.kocatepegazetesi.com/”Okul ve Eğitim Güvenliği”http://m.kocatepegazetesi.com/” konulu toplantıya katılan Kaymakam Taşdan, burada yaptığı konuşmada, okul idarecilerini uyararak, okul ve çevresinde meydana gelen olaylardan haberdar olmamalarının suç olduğunu hatırlattı.
Taşdan, şöyle konuştu:
“http://m.kocatepegazetesi.com/”Bugüne kadar yaptığımız toplantılarda ele aldığımız sorunların konuşulmasının faydasını gördük. Okullarımızda eğitimin rahat ve kaliteli olabilmesinin en önemli unsurları arasında güvenlik gelmektedir. Okullarda zaman zaman istenmeyen olaylar meydana gelmektedir. İlçedeki tüm okullarımızda güvenlik açısından Emniyet Müdürlüğü tarafından motorize ekipler oluşturuldu. Merkeze bağlı köy ve kasabalarımızdaki okullarda güvenlik ise jandarma güçleri tarafından kontrol edilmektedir.”http://m.kocatepegazetesi.com/”
Okullara kamera sisteminin kurulmasının önemine değinen Taşdan, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Kamerası olmayan okullara kamera kurulması konusunda destek vereceğiz. Eğitim materyalleri ile ilgili sıkıntısı olan okullara yardımcı olacağız. Bunları bize bildirin. Okul idarecileri, kendi sorumluluğundaki okullarında meydana gelebilecek güvenlik sorunlarından haberdar olmamaları suçtur. Eğitim ve öğretim yapılan okullarımızda en güzel tespiti yapacak olan sizlersiniz”http://m.kocatepegazetesi.com/” diye konuştu.
Toplantıda, ilçe Emniyet Müdürlüğü ve ilçe Jandarma Komutanlığı tarafından merkez, köy ve beldelerdeki okullarda yapılan güvenlik çalışmaları ile ilgili bilgiler verildi. Toplantıya, okul idarecileri ve öğretmenleri katıldı. (AA)

Bakmadan Geçme