Çay’da lokma ziyafeti – Kocatepe Gazetesi

Çay’da halk pazarında lokma ziyafeti verildi Çay İlçesi’nde haftanın Çarşamba günleri kurulan halk pazarında lokma tatlısı dağıtımı yapıldı. Alışverişe gelen vatandaşlar kendilerine ikram edilen lokma tatlısını yiyerek, yapanlar ve dağıtanlara teşekkür etti.Emekli öğretmen Gülnur Erdoğan (51), “Geçen yıl annem Zehra Erdoğan’ı kaybettik. Ruhunun şad olması için bu yönteme başvurduk. Evimizin önündeki caddeye pazar kuruluyor. Annem [&hellip]

Çay'da lokma ziyafeti

Çay’da halk pazarında lokma ziyafeti verildi

Çay İlçesi’nde haftanın Çarşamba günleri kurulan halk pazarında lokma tatlısı dağıtımı yapıldı. Alışverişe gelen vatandaşlar kendilerine ikram edilen lokma tatlısını yiyerek, yapanlar ve dağıtanlara teşekkür etti.
Emekli öğretmen Gülnur Erdoğan (51), “Geçen yıl annem Zehra Erdoğan’ı kaybettik. Ruhunun şad olması için bu yönteme başvurduk. Evimizin önündeki caddeye pazar kuruluyor. Annem için değişik bir anma programı yapmak istiyordum. Taze taze lokma tatlısı yapıp dağıtarak vatandaşlara ikramda bulunduk. İlgi gördü. Bu ilgiden bende memnun kaldım. Vatandaşlarımızın ağızları tatlandı. Allah razı olsun, ruhu şad olsun duaları inşallah yerine ulaşmıştır” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme