• Haberler
  • Gündem
  • Çay’da istişare toplantısı düzenlendi – Kocatepe Gazetesi

Çay’da istişare toplantısı düzenlendi – Kocatepe Gazetesi

Çay’daki istişare toplantısında, ilçedeki sorunlar ve yapılması gerekenler masaya yatırıldı. Toplantıya katılanlar, “İlçemizde yaşanan gelişmelerden haberdar edip, sorularımızı yanıtladınız. Bizde Çay esnafları olarak her zaman desteciniz olacak ve üzerimize düşen tüm görevleri yapmak için hazırız. Çay için hep birlikte mücadele edeceğiz. Bu buluşmayı düzenlediğiniz için tebrik ve teşekkür ederim' dedi.Çay için birlikte çalışmanın önemini vurgulayan [&hellip]

Çay’daki istişare toplantısında, ilçedeki sorunlar ve yapılması gerekenler masaya yatırıldı. Toplantıya katılanlar, “İlçemizde yaşanan gelişmelerden haberdar edip, sorularımızı yanıtladınız. Bizde Çay esnafları olarak her zaman desteciniz olacak ve üzerimize düşen tüm görevleri yapmak için hazırız. Çay için hep birlikte mücadele edeceğiz. Bu buluşmayı düzenlediğiniz için tebrik ve teşekkür ederim” dedi.
Çay için birlikte çalışmanın önemini vurgulayan Çay Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı; “Beni dinlediğiniz için hepinize teşekkür ederim. Toplantılarımız ilerleyen süreçlerde de devam edecek, sizin görüşleriniz ve destekleriniz ilçemizin gelişimi açısından büyük önem arz etmektedir. Her sorunun üstesinden birlikle geleceğiz” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme