Çay’da iş merkezi çevre

Çay ilçesinde yapımı devam eden iş merkezi önündeki park alanında çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor Belediye karşısında bulunan Çay Belediyesi’ne ait iş merkezinin kaba inşaatı bitirildi. Önümüzdeki günlerde dış kaplama çalışmalarının yapılacağı iş merkezi önündeki park alanında çevre düzenleme çalışmaları yapılıyor. Eski taşların sökülerek dolgu ve tesviyenin yapıldığı alanda andezit ve mermer taşı döşeniyor. Belediye [&hellip]

Çay ilçesinde yapımı devam eden iş merkezi önündeki park alanında çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor

Belediye karşısında bulunan Çay Belediyesi’ne ait iş merkezinin kaba inşaatı bitirildi. Önümüzdeki günlerde dış kaplama çalışmalarının yapılacağı iş merkezi önündeki park alanında çevre düzenleme çalışmaları yapılıyor. Eski taşların sökülerek dolgu ve tesviyenin yapıldığı alanda andezit ve mermer taşı döşeniyor.
Belediye Başkanı Ali Yakut yaptığı açıklamada, ”Çevre düzenlemeleri kapsamında iş merkezimizin önündeki park alanında andezit ve mermer taş döşeme çalışmaları yapılıyor. Andezit ve mermer taş döşeme çalışmalarının tamamlanmasının ardından park alanında aydınlatma, oturma alanları havuz yapımı ve çimleme çalışmaları yapılacaktır” dedi. (AA)

Bakmadan Geçme