• Haberler
  • Genel
  • Çay’da görevi MHP aldı – Kocatepe Gazetesi

Çay’da görevi MHP aldı – Kocatepe Gazetesi

Çay ilçesi ve ilçeye bağlı beldelerde Milliyetçi Hareket Partili başkanlar, görevlerini teslim aldı Çay İlçesi ve ilçeye bağlı Pazarağaç ve Karacören Beldeleri’nde görevde bulunan AK Partili belediye başkanları, yeni seçilen MHP’li başkanlara makamlarını teslim etti.Başkanlar, İlçe seçim kurulundan mazbatalarını aldıktan sonra partililerle beraber Belediye binası önüne geldi. Burada dua edilmesinin ardından kurban kesimi ardından konuşmalar [&hellip]

Çay'da görevi MHP aldı

Çay ilçesi ve ilçeye bağlı beldelerde Milliyetçi Hareket Partili başkanlar, görevlerini teslim aldı

Çay İlçesi ve ilçeye bağlı Pazarağaç ve Karacören Beldeleri’nde görevde bulunan AK Partili belediye başkanları, yeni seçilen MHP’li başkanlara makamlarını teslim etti.
Başkanlar, İlçe seçim kurulundan mazbatalarını aldıktan sonra partililerle beraber Belediye binası önüne geldi. Burada dua edilmesinin ardından kurban kesimi ardından konuşmalar yapıldı. Eski başkan Ali Yakut konuşmasında yeni başkanı tebrik etti.
YANLIŞ HAREKETİ ELEŞTİRİN
Devir teslim törenine katılan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz yaptığı konuşmada, “MHP’ye destek verdiğiniz için teşekkür ederim. Milletvekili olarak Çay için ne gerekiyorsa destekleyeceğim. Başkanınızın yanlış hareketini görürseniz tepkinizi gösterin. Çalışmalarına yardımcı olun. Parti gözetmeksizin çalışacak. Beş yıl sonrada aynı coşkuyu bekliyorum” dedi.
ALLAH
UTANDIRMASIN
Yeni seçilen ve mevcut başkan Ali Yakut’dan gö-revi teslim alan Hüseyin Çağrı seçmenlerine teşekkür ederek, “Allah utandırmasın. Parti gözetmeksizin çalışacağım. Allah bu görevi bize nasip etti. Ben ve arkadaşlarım hizmet için varız. Projelerimizi uygulamaya vakit geçirmeden başlayacağız. Hepinize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Çay İlçesine bağlı Pazarağaç beldesinde MHP’li Adem Bulut, AK Partili Şevki Kara’dan, Karacören’de yeni seçilen MHP’li Muhterem Algül, AK Partili Üzeyir Kasap’tan görevi teslim alarak çalışmalara başladılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme