Çay’da CHP’li gençler şölen düzenledi

CHP il ve Çay ilçe gençlik örgütlerinin işbirliğiyle düzenlenen şölene yoğun ilgi gösterildi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Gençlik Kolları ile Çay İlçe Gençlik Kolları tarafından ortaklaşa düzenlenen gençlik şöleni Belediye Düğün Salonunda yapıldı.CHP gençlik örgütlerince organize edilen şölene 500’ün üzerinde katılımın gerçekleştiği bildirildi. Şölen programı başlangıcında konuşan Milletvekili Ahmet Toptaş, kadınların ve gençlerin siyasette [&hellip]

Çay'da CHP'li gençler şölen düzenledi

CHP il ve Çay ilçe gençlik örgütlerinin işbirliğiyle düzenlenen şölene yoğun ilgi gösterildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Gençlik Kolları ile Çay İlçe Gençlik Kolları tarafından ortaklaşa düzenlenen gençlik şöleni Belediye Düğün Salonunda yapıldı.
CHP gençlik örgütlerince organize edilen şölene 500’ün üzerinde katılımın gerçekleştiği bildirildi. Şölen programı başlangıcında konuşan Milletvekili Ahmet Toptaş, kadınların ve gençlerin siyasette önemli yerleri olduğunu vurguladı. Gençlerin ve kadınların olmadığı hiçbir yerde gelişmenin olmadığını söyleyen Toptaş; “1977 yılındaki Çay Belediye Başkanlık seçimlerinde gençlerin yaptığı çalışmalarda bende vardım. O yıl büyük bir farkla seçimi almıştık. Bu çalışmalar bana örnek olmuştu. Bu model bana çok şey katmıştı. Geçen seçimlerde de başarılı olmuş ve kazanmıştım. Bu bize şunu gösteriyor ki gençler ve kadınlar siyasi hareketin içerisinde olursa başarı kazanmak yakındır.” dedi. Gençler şölende doyasıya eğlendiler. Gençlik şölenine; CHP Milletvekili Ahmet Toptaş, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Işık, İl Başkanı Yalçın Görgöz, Çay İlçe Başkanı Feyzullah Gümüş, gençlik kolları başkanları, CHP’li Belediye Başkanları, partililer ve çok sayıda davetli katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme