• Haberler
  • Genel
  • Çay'da büyük esrar operasyonu – Kocatepe Gazetesi

Çay'da büyük esrar operasyonu – Kocatepe Gazetesi

Çay ilçesi çevre yolunda son günlerde yapılan esrar operasyonlarının en büyüğü gerçekleşti Operasyonda 192 kilo 200 gram esrar ile birlikte bir adet kalaşnikof ve bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Yapılan operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.EMNİYET EKİPLERİ BİRLİKTE ÇALIŞTI Alınan bilgiye göre Diyarbakır'dan son model bir minibüsle esrar sevkiyatı yapılacağı istihbaratı alan emniyet güçleri aracı [&hellip]

Çay’da büyük esrar operasyonu

Çay ilçesi çevre yolunda son günlerde yapılan esrar operasyonlarının en büyüğü gerçekleşti

Operasyonda 192 kilo 200 gram esrar ile birlikte bir adet kalaşnikof ve bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Yapılan operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.
EMNİYET EKİPLERİ
BİRLİKTE ÇALIŞTI
Alınan bilgiye göre; Diyarbakır’dan son model bir minibüsle esrar sevkiyatı yapılacağı istihbaratı alan emniyet güçleri aracı takibe aldı. Afyonkarahisar, İzmir, Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlükleri ve Çay Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler takibe aldıkları S.D yönetimindeki 16 K 2034 plakalı aracı ilçe kavşağında durdurmak istedi. Araç durmayıp Eber Gölü’ne giden karayoluna saptı. Yolun engebeli oluşu ve aracın süratli olması nedeniyle yoldan çıkarak elektrik direğine çarpan araçta bulunanlar kaçtı. Jandarmanın yardımıyla araziye dağılan şahıslar kısa sürede yakalandılar.
ARAÇTAN 192 KİLO ESRAR ÇIKTI
Hasar gören araç çekici vasıtasıyla Çay Emniyet Müdürlüğü önüne getirildi. Burada yapılan incelemelerin ardından araçtaki esrarlar müdürlük binasına taşındı. Tartılan esrarın 192 kilo 200 gram olduğu tespit edildi. Ayrıca araçta yapılan aramada bir adet kalaşnikof ve 1 adet tabanca bulundu. Araçta ve gözcü olarak başka araçta bulunan S.Y, S.D, M.B, E.A, Y.B, A.C, K.Y adlı şahısların sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme