• Haberler
  • Genel
  • Çay'da ağaçlandırma çalışmaları sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Çay'da ağaçlandırma çalışmaları sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'ın Çay İlçesi’nde ağaç dikim çalışmaları devam ediyor Elbiz Mahallesi girişi ve kaldırımlarına Akçağaç ve Dişbudak ağaç fidanı dikilirken, mahalle girişinde bulunan ve ıslah çalışmaları tamamlanan Elbiz deresinin sağ ve sol taraflarına ise Karaçam ve Akasya ağaç fidanı dikilerek, çalışmaların tamamlandığı belirtildi. Ağaçlandırma çalışmalarının yapıldığı alanlarda incelemelerde bulunan Çay Belediye Başkanı Ali Yakut, yaptığı açıklamada, [&hellip]

Çay’da ağaçlandırma çalışmaları sürüyor

Afyonkarahisar’ın Çay İlçesi’nde ağaç dikim çalışmaları devam ediyor

Elbiz Mahallesi girişi ve kaldırımlarına Akçağaç ve Dişbudak ağaç fidanı dikilirken, mahalle girişinde bulunan ve ıslah çalışmaları tamamlanan Elbiz deresinin sağ ve sol taraflarına ise Karaçam ve Akasya ağaç fidanı dikilerek, çalışmaların tamamlandığı belirtildi.
Ağaçlandırma çalışmalarının yapıldığı alanlarda incelemelerde bulunan Çay Belediye Başkanı Ali Yakut, yaptığı açıklamada, “Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Milli Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrolü seferberliği çerçevesinde Çay ilçemize gönderilen Karaçam, Akçaağaç, Akasya ve Dibudak’tan oluşan bin adet ağaç fidanı, çevre düzenlemesi kapsamında Elbiz mahallemize dikilerek, çalışmalar tamamlanmıştır. Amacımız, gelecek nesillerimize ağaç sevgisini aşılamak ve farkındalık oluşturmaktır. İlçemizin kalkınması için yaptığımız çalışmalarımızda bizlere destek olan Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na, Çay halkı adına teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme