'Çay'da 3'te 3 yapacağız' – Kocatepe Gazetesi

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Mehmet Kocacan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdurrahman Timur Bayram ve il yönetimi Fethibey, Beyyazı, Çay ilçesine bağlı Pazarağaç ve Karacaören beldelerini ziyaret etti. İlk olarak Fethibey belediyesini ziyaret eden Milletvekili Taytak'ı Fethibey belediye başkanı ve aynı zamanda MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Özdemir ve partililer tarafından karşıladı. Fethibey [&hellip]

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Mehmet Kocacan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdurrahman Timur Bayram ve il yönetimi Fethibey, Beyyazı, Çay ilçesine bağlı Pazarağaç ve Karacaören beldelerini ziyaret etti. İlk olarak Fethibey belediyesini ziyaret eden Milletvekili Taytak’ı Fethibey belediye başkanı ve aynı zamanda MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Özdemir ve partililer tarafından karşıladı. Fethibey Belediye Başkanı Mustafa Özdemir beldeye yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  
“PAZARAĞAÇ VE KARACAÖREN’DE DESTEK İSTEDİLER”
Milletvekili Taytak ve beraberindeki heyet Çay ilçesine bağlı Pazarağaç ve Karacaören beldelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Heyet daha sonra Pazarağaç Belediye Başkanı ve aynı zamanda MHP Belediye Başkan Adayı Adem Bulut’u ziyaret etti. Başkan Bulut ve belde halkı tarafından karşılanan Milletvekili Taytak, vatandaşlardan Başkan Bulut’a tekrar destek vermelerini istedi.
“MEVCUT BAŞKANLARLA DEVAM ETTİK”
Taytak, vatandaşların hem partilerine hem de adaylarına büyük bir teveccüh gösterdiklerini vurgulayarak, “Fethibey, Beyyazı, Pazarağaç ve Karacaören beldelerimizde mevcut belediye başkan adaylarımızla devam ettik. Vatandaşlarımız mevcut belediye başkanlarımızdan oldukça memnun. Yani 5 yıl boyunca vatandaşlarımızın taleplerine cevap vermişlerki yine belediye başkanlarımızı tekrar başkan olarak görmek istiyorlar. Bu dört beldemizde yine 3 hilali dalgalandıracağız. Çay bölgemize baktığımızda Çay, Pazarağaç ve Karacaören belediyeli MHP’li belediye başkanlarımız görev yapmaktadır. 31 Mart tarihinde yine Çay bölgesinde 3’te 3 yapacağımıza inanıyorum. MHP’nin üretken belediyecilik anlayışı ile bu belediyelerimizde önemli yatırımlar yapıldı. Yine önümüzdeki dönem belediye başkan adaylarımızın vermiş olduğu projeleri tek tek hayata geçireceğiz. ‘Üretken Belediyecilik’ modelinin en iyi uygulandığı yerlerin başında Fethibey, Beyyazı, Çay ilçesine bağlı Pazarağaç ve Karacaören beldelerimiz geliyor. MHP’li belediye başkanları tarafından yönetilen belediyelerin hizmetleri vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.” dedi.

Bakmadan Geçme