'Çay'a hizmet için adayım' – Kocatepe Gazetesi

Selim Bayram, 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimler öncesi Milliyetçi Hareket Partisi'nden Çay Belediye Başkan Aday Adayı olmak için müdürlük görevinden istifa ettiği ifade etti.Seçim takvimine göre aday olacak kamu görevlilerin istifası için tanınan yasal sürenin son günü 30 Kasım'da görevinden ayrılan Selim Bayram, Çay Belediye Başkanlığına istifa dilekçesini sundu.'ÇAY'I BÜYÜTÜP GELİŞTİRMEK İÇİNPROJELERİM HAZIR'İstifası [&hellip]

Selim Bayram, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler öncesi Milliyetçi Hareket Partisi’nden Çay Belediye Başkan Aday Adayı olmak için müdürlük görevinden istifa ettiği ifade etti.
Seçim takvimine göre aday olacak kamu görevlilerin istifası için tanınan yasal sürenin son günü 30 Kasım’da görevinden ayrılan Selim Bayram, Çay Belediye Başkanlığına istifa dilekçesini sundu.
“ÇAY’I BÜYÜTÜP GELİŞTİRMEK İÇİN
PROJELERİM HAZIR”
İstifası ve aday adalığı hakkında açıklama yapan Bayram, “2004 yılında başladığım iş hayatımın ilk tecrübesi, Çay Belediyesi huzurevinde, huzur evi müdürlüğüdür. 2012 yılından itibaren Çay Belediyesi Fen İşleri müdürlüğüne atandım. Bu tarihten günümüze kadar Fen İşleri Müdürü olarak birçok konuda hizmet verdim. 2017 yılında yüksek lisansımı tamamlayarak çevre yüksek mühendisi unvanını aldım. Fen işleri, imar ve çevre konusunda önemli bir iş tecrübem bulunmaktadır. İş hayatım boyunca aziz Çay halkına imkanlar doğrultusunda eşit ve adaletli bir şekilde hizmet vermeye çalıştım. Diğer kamu kurum ve kuruluşları ile belediyemizin menfaatlerini gözeterek ilçe ve belediyemiz için sürekli bir katkı sağladım. Ayrıca Çay Belediyesi personeli arasında eşitliği ve adaleti sağlamaya çalıştım. Çalışma hayatımın her noktasında Çay Belediyesi menfaatlerini her şeyden üstün tuttum. Bundan sonraki çalışma hayatım boyunca da Yüce Allah izin verdiği sürece kutsal saydığım iş hayatı prensiplerimden ödün vermeden çalışmaya ant içtim. Çay Belediyesi’ni yönetebilecek bilgi, donanım ve tecrübeye sahip olduğumu düşünüyorum. Eğer partim uygun görürse, Çay halkı da bizleri layık görür o makamı bize teslim ederlerse, Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik felsefesi doğrultusunda güzel Çay’ımıza hizmet etmeyi, Çay’ımıza eserler kazandırmayı hedefliyorum. Çay’ımızı büyüyen, gelişen ve Türkiye’de ve dünyada daha çok tanınan bir şehir haline getirmek için projelerim hazırdır.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme