• Haberler
  • Spor
  • Çay Spor Salonu'nda çalışmalar sürüyor

Çay Spor Salonu'nda çalışmalar sürüyor

Çay'da sosyal ve sportif faaliyetlerin gelişmesi için Belediye Hizmet Binası A Blok 2. katında sauna, hamam, egzersiz aletlerinin bulunduğu antrenman odası ve vitamin bardan oluşan spor salonu çalışmalarının yüzde 95'lik kısmı tamamlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı 'Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi sokaklardan, oyun salonlarından kurtararak sosyo-kültürel gelişimlerine katkı sağlamak, beden ve [&hellip]

Çay’da sosyal ve sportif faaliyetlerin gelişmesi için Belediye Hizmet Binası A Blok 2. katında sauna, hamam, egzersiz aletlerinin bulunduğu antrenman odası ve vitamin bardan oluşan spor salonu çalışmalarının yüzde 95’lik kısmı tamamlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi; sokaklardan, oyun salonlarından kurtararak sosyo-kültürel gelişimlerine katkı sağlamak, beden ve ruh sağlıklarını korumak adına yapımına başlanan spor salonu en kısa sürede tamamlayarak sadece gençlerimizin değil her yaştaki vatandaşlarımızın faydalanmalarını sağlayacağız” dedi.
Spor salonun iç donanım kurulum çalışmaları tamamlanarak Ramazan Bayramı’ndan sonra vatandaşların hizmetine sunulacağı belirten Başkan Çağrı modern ve rahat bir ortamda sportif faaliyetleri yapmalarının da sağlanacağını sözlerine ekledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme