• Haberler
  • Genel
  • Çay protokolünden şehit aileleri ve gazilere ziyaret

Çay protokolünden şehit aileleri ve gazilere ziyaret

Çay İlçesinin protokol üyeleri Karacaören Beldesi'nde ikamet eden şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti   Çay Kaymakamı Mehmet Miraç Topaloğlu, Karacaören Belediye Başkanı Muhterem Algül ve İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Murat Çakır Karacaören kasabasındaki şehit ailelerini ziyaret ettiler. Karacaören Beldesi'nde ikamet eden şehit aileleri ve gazileri evlerinde ziyaret eden Çay Kaymakamı Mehmet Miraç Topaloğlu, Karacaören [&hellip]

Çay İlçesinin protokol üyeleri Karacaören Beldesi’nde ikamet eden şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti

Çay Kaymakamı Mehmet Miraç Topaloğlu, Karacaören Belediye Başkanı Muhterem Algül ve İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Murat Çakır Karacaören kasabasındaki şehit ailelerini ziyaret ettiler.
Karacaören Beldesi’nde ikamet eden şehit aileleri ve gazileri evlerinde ziyaret eden Çay Kaymakamı Mehmet Miraç Topaloğlu, Karacaören Belediye Başkanı Muhterem Algül ve İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Murat Çakır ailelerin istek ve taleplerini dinledi.
Şehitler; Fatih Olcay, Fatih Ak, Mehmet Esen ve Nuri Bayrak’ın ailelerini ile bir araya gelen ilçe protokol üyeleri gaziler; Kıbrıs Gazisi Bekir Çevik, Ali Rıza Onuş ve Güneydoğu Gazisi Bilal Balık’la da bir araya geldi. Belediye taziye evinde toplanıp Kur’an-ı Kerim okunup, dua edilmesinden sonra şehitlik ziyaret edildi.
Karacaören Belediye Başkanı Muhterem Algül, her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduklarını belirterek, “Çay Kaymakamımız Mehmet Miraç Topaloğlu, İlçe Jandarma Komutanımız Teğmen Murat Çakır ile birlikte kasabamızda bulunan şehit ailelerini ve gazilerimizi evlerinde ziyaret ettik. Onların istek ve taleplerini dinledik. Belediye olarak her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındayız. Tüm şehitlerimizi minnetle ve saygıyla anıyor, onları yetiştirip vatana kurban eden anne ve babalarının ellerinden öpüyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme