Çay MYO’dan etkinlik – Kocatepe Gazetesi

Prototip Motorlu Araçlar Kulübü (PMAK) tarafından gerçekleştirilen etkinliğe Çay MYO Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Hasan Oruncak, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan Vekili Öğretim Görevlisi Veysel Özkan ve Çocuk Gelişimi Programı Öğretim Görevlisi Ümmügülsüm Ünlü katılım gösterdi.11-13 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 3. Motorlu Araçlar Şenliği'nde yer alması planlanan resim sergisinin tanıtımının gerçekleştirildiği [&hellip]

Prototip Motorlu Araçlar Kulübü (PMAK) tarafından gerçekleştirilen etkinliğe Çay MYO Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Hasan Oruncak, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan Vekili Öğretim Görevlisi Veysel Özkan ve Çocuk Gelişimi Programı Öğretim Görevlisi Ümmügülsüm Ünlü katılım gösterdi.
11-13 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 3. Motorlu Araçlar Şenliği’nde yer alması planlanan resim sergisinin tanıtımının gerçekleştirildiği etkinlikte, yöre halkı ile ilişkileri geliştirme ve ortaokul öğrencileri için yararlı bir aktivite gerçekleştirilmesi amaçlandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme