• Haberler
  • Gündem
  • Çay MYO sürücüleri bilgilendirdi – Kocatepe Gazetesi

Çay MYO sürücüleri bilgilendirdi – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Çay Meslek Yüksek Okulu Prototip Araçlar Kulübü Başkanlığı'nca Çay İlçesi Dörtyol Meydanında etkinlik düzenledi.Etkinlik kapsamında meydandan geçen araçlara broşür dağıtılarak uyarılarda bulunuldu. Çay Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Hasan Oruncak, etkinliğin amacının sürücüleri bilinçlendirmek olduğunu belirterek 'Organizasyon taşıt kullanıcılarını yakıt tasarruf tedbirleri konusunda bilinçlendirmeyi amaçlıyor. Akaryakıt tasarrufu tasarrufumuzdur sloganı ile sürücülere [&hellip]

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Çay Meslek Yüksek Okulu Prototip Araçlar Kulübü Başkanlığı’nca Çay İlçesi Dörtyol Meydanında etkinlik düzenledi.
Etkinlik kapsamında meydandan geçen araçlara broşür dağıtılarak uyarılarda bulunuldu. Çay Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Hasan Oruncak, etkinliğin amacının sürücüleri bilinçlendirmek olduğunu belirterek; “Organizasyon taşıt kullanıcılarını yakıt tasarruf tedbirleri konusunda bilinçlendirmeyi amaçlıyor. Akaryakıt tasarrufu tasarrufumuzdur sloganı ile sürücülere el ilanı dağıttık. Sürücü nasıl yakıt tasarrufu sağlar. Yakıt tasarrufun maddi olarak kendisine ve ekonomimize katkısının ne kadar büyük olduğunu anlattık. Çalışmalarımız olumlu geri dönüşleri bizlerin yorgunluğunu giderdiği gibi çalışma azmi de vermektedir” dedi.
Etkinliğe; Çay İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Sadık Semerci, Çay Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Kaygısız, Çay MYO Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Hasan Oruncak, okul öğrencileri katıldı.

Bakmadan Geçme