'Çay MHP ile şaha kalkacak'

MHP Çay İlçe Başkanı Osman Kutlu, aday adayı tanıtım toplantısında ilçe merkezi ve Karacaören beldesinde yerel seçimler için iddialı olduklarını söyledi. Kutlu, Çay'ın MHP ile şaha kalkacağı mesajını verdi Çay MHP İlçe Başkanlığı'nın ev sahipliğinde 2 Kasım Cumartesi günü kahvaltılı basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda Çay Belediye Başkanlığı ve Karacaören Belediye Başkan aday adayları medyaya tanıtıldı. [&hellip]

“Çay MHP ile şaha kalkacak”

MHP Çay İlçe Başkanı Osman Kutlu, aday adayı tanıtım toplantısında ilçe merkezi ve Karacaören beldesinde yerel seçimler için iddialı olduklarını söyledi. Kutlu, Çay’ın MHP ile şaha kalkacağı mesajını verdi

Çay MHP İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde 2 Kasım Cumartesi günü kahvaltılı basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda Çay Belediye Başkanlığı ve Karacaören Belediye Başkan aday adayları medyaya tanıtıldı. Toplantı sonrası ilçe merkezinde vatandaşlar ve esnafa ziyaretler gerçekleştirildi.
“BİZİ KİMSE PARÇALAYAMAZ”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çay İlçe Başkanı Osman Kutlu, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Çay Belediye Başkanlığı adaylığına 6 kişinin talip olduğunu belirtti. Osman Kutlu, birkaç aday adayının memur olduğu için istifa süresinden sonra kamuoyuna duyurulacağını ifade etti. Aday adaylarını basınla tanıştırmak, birlik ve beraberliklerini kamuoyuna duyurmak için bir toplantı düzenlediklerini aktaran Kutlu; “Çay Belediye başkanlığı için 6 aday adayımızın, aynı zamanda da Karacaören Belediye başkanlığı için de 3 aday adayımızın olmasının haklı gurur ve güzelliğini birlikte yaşıyoruz. Ancak diğer partiler ve bizi çekemeyenler üzerimizde entrikalar kurmakta, hakkımızda farklı oyunlar tertip etmeye çalışmaktadırlar. Fakat bu hayallerle hakkımızda oyun ve entrika girişimizde olanlar iyi bilmelidirler ki MHP’nin her bireyi ayrı ayrı ‘Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için.’ iradesinin sonuna kadar arkasındadır. Onun içindir ki bizleri parçalama bölme dağıtma girişimleri sonuçsuz kalacaktır. Bizler ülkücü duruşumuzdan, teşkilatçılık anlayışımızdan asla taviz vermeyeceğiz.” dedi.
“6 MHP’Lİ YÖNETİME TALİP”
MHP Çay İlçe Başkanı Osman Kutlu, 10 yıldır Çay ilçesini yöneten mevcut AK Partili Belediye Başkanı’nın bugüne kadar ilçeye hiç bir şey kazandırmadığını, gelen yatırımların da önünü kestiğini ileri sürdü. İstihdam sağlanacak iş imkânlarının başka ilçelere kaçırıldığını kaydeden Kutlu; “On yıldır Çay öksüz kalmış, Belediye aile şirketi haline dönüştürülmüştür, ilçemizde satılmadık yer kalmamıştır. Memleketimizin bu kötü gidişatına dur demek ve Çayımızı yeniden şaha kaldırmak için 6 arkadaşımız yönetime talip olmuşlardır. Kendilerine bu özgüvenlerinden dolayı huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. İnşallah 1 Nisan 2014 sabahı bizlere hep beraber bu arkadaşlarımızdan birisiyle MHP bayrağını Belediye’ye dikmek nasip olacak. Böylece, Çayımızın yeniden şaha kalkışının ilk günü olacak.” diye konuştu.
“ATATÜRK’ÜN KEMİKLERİ SIZLIYOR”
Yerel siyasetteki durumun genel siyasetten farklı olmadığını ifade eden Osman Kutlu, yaklaşık 12 yıldır ülkeyi yöneten AK Parti iktidarının ekonomik politikalarının çöküp, paketlerinin elinde patladığını söyledi. İktidar yandaşlarının daha zenginleşip garibanın daha da fakirleştiğini dile getiren Kutlu; “Koalisyon hükümetinin politikalarını uygulamayı bırakan hükümet adeta duvara toslamıştır. Bu nedenle de tüm devlet yatırımları bir bir yabancılara satılmış, yandaşlara peşkeş çekilmiştir. Andımızı kaldırmışlar, teröristle pazarlık etmişler, bölücü başının talimatlarıyla ülkeyi yönetebilir hale gelmişler, tüm komşularla neredeyse düşman olmuşlardır. Yurtta barış dünyada barış diyen Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Atatürk’ün kemikleri sızlamaktadır.” şeklinde konuştu.
“TÜRKLÜĞE BİLE KARIŞIR OLDULAR”
“Üzülerek ifade etmek durumundayım ki bir kaç gün önce kutladığımız Cumhuriyet Bayramına gelen bir okul öğrencilerin yakalarında takılı olan Ne Mutlu Türk’üm diyene kokartları Çay Milli Eğitim Müdür Vekili tarafından toplatıldı.” diyen Kutlu şöyle konuştu: “Bu hükümet ve yandaşları artık tüm özel hayatımızla birlikte en kutsal varlıklarımıza Türklüğümüze bile karışır olmuşlardır. Bu anlayışın ne zaman memleketimizin ismini değiştirme girişiminde bulunacağını merak ediyorum. Ama şunu iyi bilmelidirler ki Yüce Rabbimizin izniyle bu topraklarda ne bayrak inecek ne de ezan susacaktır. Türk ili sonsuza kadar Türklerin olacaktır.” Toplantıda; MHP İl Yönetim Kurulu üyelerinden; Haydar Serdaroğlu, Hüseyin Özdinç, Recep Yaman, Çay MHP Belediye Başkan aday adayları; İsa Çağa, Serdar Dündar, Selçuk Çivril, Ceylan Hatemoğlu, Karacaören MHP Belediye Başkan aday adayları; Fahrettin Yıldız, Gökay Akay hazır bulundular. (Kocatepe Haber Merkezi)

“En hızlı MHP aday belirliyor”

MHP İl Başkan Yardımcısı Haydar Serdaroğlu, aday
belirlemede en hızlı partinin
MHP olduğunu açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan’ın Kayseri’deki aday tanıtım toplantısında olması nedeniyle toplantıya katılamadığını söyleyen İl Başkan Yardımcısı Haydar Serdaroğlu, partisinin Afyonkarahisar’da adayını en hızlı tespit edebilen parti olduğunu kaydetti.
MHP İl Başkan Yardımcısı Haydar Serdaroğlu, birinci etapta Ankara Arena’da yapılan aday tanıtımında Afyonkarahisar’dan 9 adayın tanıtıldığını söyledi. Kayseri’deki ikinci etap aday tanıtımında 15 adayın açıklandığını belirtti. Geriye kalan Belediye Başkan adaylıklarının Aralık ayı içerisinde İstanbul’da yapılacak tanıtımda açıklama düşüncesinde olduklarını kaydeden Serdaroğlu; “Çay ilçemizin MHP teşkilatları ve aday adayları ile birlikte olmak bizler için mutluluk vericidir. Tüm aday adaylarımız birbirinden değerli insanlardır. Hepsine başarılar diliyorum. Partimizin Çay ilçe Başkanına ev sahipliği ve daveti için teşekkür ediyorum.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Çağa: Seçilirsem
partimin neferi ilçemin
hizmetkârı olacağım

MHP Çay Belediye Başkan aday adayı İsa Çağa, seçilmesi halinde partisinin neferi ilçesinin hizmetkarı olacağını açıkladı. Çağa, seçilmemesi durumunda
ise partisinin vereceği görevi yürütüp Belediye Başkan adayına destek vereceğini belirtti

MHP Çay İGM üyesi İsa Çağa, aday adayı tanıtım toplantısında ilk sözü aldı. 1961 Yılında Çay’da dünyaya geldiğini söyleyen Çağa, Veteriner Sağlık Teknisyeni olarak 28 yıl temiz bir sicille devlet memurluğu yaptığını söyledi.
Çay Belediye Başkan aday adayı İsa Çağa, İGM üyesi olarak hem partisini hem de ilçesini en iyi şekilde temsil ettiği inancında olduğunu ifade etti. 9 Eylül 2013 tarihinde parti tüzüğü gereği Çay MHP İlçe Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa ettiğini belirten Çağa, evli ve 3 çocuk babası olduğunu kaydetti. Tüm hayatı boyunca ülkücü görüş ve duruşundan taviz vermediğini vurgulayan Çağa, hiç kimseyi küstürmeyip, kimseye de küsmediğini belirtti. 27 Bin nüfusu olan Çay nüfusunun 13 bine kadar düşüş nedeninin AK Parti zihniyeti olduğunu söyleyen İsa Çağa ilçe yönetimi için tecrübesine güvendiğini, seçilmesi halinde partisinin neferi, ilçesinin hizmetkârı olacağını sözlerine ekledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Hatemoğlu: İnsanımızın ümitlerini yeşerteceğim

Çay MHP Belediye Başkan aday adayı Ceylan Hatemoğlu, doğup büyüdüğü
ilçesine hizmet etmek amacında olduğunu söyledi. Hatemoğlu, ilçe insanının ümitlerini yeşertmek istediğinin altını çizdi

Bilgi ve tecrübelerini seçilmesi halinde Çay ilçesi ve insanının refahı için harcamak istediğini aktaran aday adayı Ceylan Hatemoğlu, ilçe sorunlarını ve çözümünü bildiğini kaydetti. Hatemoğlu, aday adaylığının partisine, ilçesine hayırlı uğurlu olmasını diledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Dündar: Belediyecilikte ciddi tecrübelerim var

Çay MHP Belediye Başkan aday adaylarından Av. Serdar Dündar, Belediye eski Başkanının oğlu olarak, Belediye avukatlığı yapması
nedenleriyle belediyecilikte ciddi
tecrübeleri olduğunu kaydetti

Çay MHP Belediye Başkan aday adayı Av. Serdar Dündar, 2004 yılından bu yana ilçesinde avukat olarak hizmet verdiğini hatırlattı. 2009 Yılında MHP İlçe Başkanı olarak aktif politikaya başladığını anlatan Dündar; “MHP İl Yönetim Kurulu üyeliği görevinden 9 Eylül 2013 tarihinde aday adayı olabilmek için istifa ettim. On yıldır ilçemde serbest avukatlık yapıyorum ilçemizin sorunlarını çok iyi biliyorum. İlçeye yapılabilecek şeyleri, nasıl şaha kaldırabileceğimizin farkındayız. Aynı zamanda Belediye eski Başkanının oğluyum. Belediye avukatlığı yapıyor belediyecilikte ciddi tecrübelerim olduğunu düşünüyorum. Diğer aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Çivril: Sorunları ve çözümlerini biliyoruz

Çay Belediye Başkan aday adayı Selçuk Çivril, fırsat verilmesi halinde ilçesinin sorunlarını çözüme kavuşturacağını açıkladı

Çay MHP Belediye Başkan aday adayı Selçuk Çivril ticaretle uğraştığını belirtti. Çivril, evli ve üç çocuk babası olduğunu dile getirdi. Çay ilçesinin sorunlarını çok iyi bildiğini belirten aday adayı Selçuk Çivril, çözümü için fırsat verilirse gerekenleri yapacağını söyledi. Çivril, diğer aday adaylarına başarılar diledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Yıldız: En iyi hizmeti yapacağıma inanıyorum

Karacaören MHP Belediye Başkan aday adayı Fahrettin Yıldız, seçilmesi halinde en iyi hizmeti yapacağına inancının tam olduğunu belirtti

Çay ilçesine bağlı Karacaören beldesi Belediye Başkan aday adayı Fahrettin Yıldız, beldesinde esnaflık yaptığını kaydetti.
Karacaören beldesi için büyük projeleri olduğunu aktaran Karacaören MHP Belediye Başkan aday adayı Fahrettin Yıldız, seçilmesi halinde beldesine en iyi hizmeti yapacağına inancının tam olduğunu söyledi. Muhtarlık görevini yürüttüğünü kaydeden Yıldız, şahsı ve beldesi için hayırlı sonucu temenni etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Akay: Hizmet odaklı
belediyecilik düşünüyorum

Karacaören MHP Belediye Başkan aday adayı Gökay Akay, önce adaylığa seçilmesi
sonrasında seçimi kazanması halinde hizmet odaklı belediyecilik düşündüğünü kaydetti

Karacaören MHP Belediye Başkan aday adayı Gökay Akay, tarım ve esnaflıkla uğraştığını ifade etti. Akay, aday olarak seçime katılıp göreve seçilmenin nasip olması halinde yandaşlara ve karşıt görüşlere yer vermeden hizmet odaklı bir Belediyecilik düşündüğünü anlattı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme