Çay Lisesi yıkılıyor – Kocatepe Gazetesi

Çay Lisesi'nin ilk mezunlarınca binanın yıkımı üzüntüyle karşılandı. Çay Lisesi'nden mezun olduktan sonra okuduğu okulda öğretmenlik ve idarecilik yapan Mustafa Erduru şöyle konuştu:'İnsan hüzünleniyor. Bir tarih yok oluyor. 29 Nisan 2018'de şu anki okulun idarecileri biz mezunları davet ettiler. Mezun olduğunuz okulumuzun son defa görüp anılarımızı tazelememiz için pilav günü düzenlenmişti. Gönül lise binamızın yıkılmayıp [&hellip]

Çay Lisesi’nin ilk mezunlarınca binanın yıkımı üzüntüyle karşılandı. Çay Lisesi’nden mezun olduktan sonra okuduğu okulda öğretmenlik ve idarecilik yapan Mustafa Erduru şöyle konuştu:
“İnsan hüzünleniyor. Bir tarih yok oluyor. 29 Nisan 2018’de şu anki okulun idarecileri biz mezunları davet ettiler. Mezun olduğunuz okulumuzun son defa görüp anılarımızı tazelememiz için pilav günü düzenlenmişti. Gönül lise binamızın yıkılmayıp müze olarak kalmasını isterdi.”
 Yetkililerden edinilen bilgiye göre; Çay Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak yeni yapılan 24 derslikli okul 2018-2019 öğretim yılında hizmete girecek. Yeni binada tüm hazırlıkların tamamlanıp eski okulun arsasının yeni okul binasının bahçesi olarak kullanılacağı öğrenildi. Çay Lisesi binasının iki kez depremde hasar görmesi nedeniyle zorunlu olarak yıkıldığı ifade edildi.

Bakmadan Geçme