Çay heyetinden doktor ve yurt talebi

Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret eden Çay heyeti, Çay Devlet Hastanesi’ne doktor ve öğrenciler için yurt talep etti Çay’dan Afyonkarahisar’a gelen heyet, ilçeleri için yapılması istenen hizmetleri, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu7na arz etti. Heyet üyeleri Çay ilçesi için büyük bir hizmet olan Çay Devlet Hastanesinin yapımına vesile olanlara teşekkür ettiler. Talepler arasında yeni yapılan hastanede çalışan [&hellip]

Çay heyetinden doktor ve yurt talebi

Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret eden Çay heyeti, Çay Devlet Hastanesi’ne doktor ve öğrenciler için yurt talep etti

Çay’dan Afyonkarahisar’a gelen heyet, ilçeleri için yapılması istenen hizmetleri, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu7na arz etti. Heyet üyeleri Çay ilçesi için büyük bir hizmet olan Çay Devlet Hastanesinin yapımına vesile olanlara teşekkür ettiler. Talepler arasında yeni yapılan hastanede çalışan doktor sayısının yetersizliği ve kadın doğum, çocuk, anestezi, beyin cerrahı gibi uzman doktorların bulunmaması yer aldı. Hastanenin bu ve bunun gibi eksikliklerinin giderilmesi durumunda Sultandağı da dahil olmak üzere yaklaşık 50 bin kişiye hizmet vereceğini, Çay ilçesinin Afyonkarahisar-Konya karayolu üzerinde olması hasebiyle büyük önem arz ettiğini ifade eden heyet, eski hastanenin şu anda atıl olduğunu ve bu binanın toplum sağlığı ve 112 binası olması isteğinde bulundular.
ÖĞRENCİLERİN YURT İHTİYACI KARŞILANSIN
Artan asayiş olaylarına değinen heyet üyeleri, ilçelerine mobesa kameralarının kurulması talebinde bulundular. Çay Meslek Yüksek Okulunun bölümlerinin azlığından ve öğrencilere yönelik bir yurdun olmadığından yakınan heyet Kredi Yurtlar Kurumunca ilçelerine öğrenci yurdu yapılması talebinde bulundular. Çay ilçesinin daha güzel ve daha yaşanılabilir hale getirilmesi için çaba sarf ettiklerini ve bu uğurda ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını ifade eden heyet, eğitim, sağlık, tarım ve ticaret konularında da istek ve taleplerde bulundular. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme