Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çay halk pazarında kontrollü alışveriş

Çay halk pazarında koronavirüs

Çay halk pazarında koronavirüs salgını nedeniyle Belediye Zabıta ekiplerince kontrollü olarak halkın alışveriş yapması sağlanıyor

 

Çay Belediyesi Zabıta ekiplerince pazar esnafına salgınla ilgili bilgilendirme yapılarak maske, eldiven takılması, sebze ve meyvelerin çıplak elle verilmemesi konusunda uyarılar yapıldı.
VATANDAŞLARIN ATEŞİ ÖLÇÜLDÜ
Öte yandan Çay halk pazarında Pazar yerine giriş çıkış yapan vatandaşların ateşleri ölçüldü. Çay Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Atlı, sağlıklı bir yaşam için Belediye olarak ilçede gerekli tedbirlerin alındığını, dezenfekte çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Pazar yerinde ki çalışmaları yerinde inceleyen Atlı, “Dünyada olduğu gibi ülkemizde de görülen koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Belediyemiz ekipleri tarafından ilçemiz içerisindeki umuma açık yerlerde, çöp konteynırları, halkımızın yoğun olarak bulunduğu resmi kurumlarımızda, esnaflarımızın işyerlerinde ve halk pazarımızda dezenfekte çalışmaları yapıldı. Saygıdeğer halkımızın sağlıklı bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için Belediye olarak gerekli tedbirlerimizi alıyoruz. İlçemizde dezenfekte çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.” dedi.